Vad är en Cashier Clerk?

En kassan arbetsbeskrivning omfattar totalt kostnaden för varor som köpts, med betalning för objekt, gör förändringar, och ge intäkter. I tillämpliga fall, kassörskor även kunna beräkna värdet av kuponger, försäljning och specialerbjudanden i förhållande till kundens totala räkningen. För verksamheter som säljer alkohol eller cigaretter, en kassör kontorist måste komma ihåg att begära identifiering för att följa lagar som förbjuder försäljning av dessa poster till minderåriga. Beroende på verksamheten, kan kassören notarier behövas för att bistå med uppgifter som att slutföra inventeringen tillbaka oönskade varor till hyllorna, eller räkna pengar i slutet av ett skift.

Vid ett tillfälle var det vanligt att kassapersonalen att använda en penna och papper eller en räknemaskin att göra sitt jobb. Idag datoriserade streckkoder och scanners göra det mycket snabbare att totalt ett kundens beställning. Tyvärr betyder detta inte kassan arbetsbeskrivning har fått lättare. Kassörer ska kunna felsöka vanliga tekniska fel med deras utrustning, registrera koder för att utföra vissa operationer i systemet, och har en allmän uppfattning om huruvida den skannade priset för en vara faktiskt rätt mängd.

Kassan kontorist jobb finns i en mängd olika anläggningar. Snabbmatsrestauranger är stora arbetsgivare kassör advokatkontor, som är lågprisbutiker, biografer och bensinstationer. Arbetsmiljön i dessa anläggningar kan vara mycket snabba, dock. För ett mindre stressigt jobb möjlighet, kan du söka jobb kassören tingsnotarie vid specialitet butikerna eller mindre familjeägda företag.

Samtidigt som kassör kontorist jobb är i allmänhet gott och många platser kommer att anställa personer utan tidigare erfarenhet Dessa arbeten tenderar att vara deltid och ganska lågt betalda. Kan dock kassör karriär leder ofta till bättre förutsättningar. Många företag försöker att främja kvalificerad kassörer till befattningar som handledare eller butikschefer. Den kundservice kompetens och stark arbetsmoral ett måste för att lyckas som en kassör kontorist kommer att översätta bra till en mängd andra arbetstillfällen.

Många människor har problem som lagrar genomföra egna kassan köer minskar tillgängliga arbetstillfällen för människor som vill bli en kassör kontorist. Det bör dock noteras att de flesta butiker fortfarande måste anställa folk för att upprätthålla den egna kassan köer och ge stöd till kunder som har svårt att bearbeta skanningsutrustning. Dessutom, så länge som de äldre, handikappade och köpare med små barn föredrar att ha någon annan kolla in deras varor, kassör positioner är det osannolikt att aldrig försvinna helt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.