Vad är domstolens rapportering?

domstolen rapportering är ett yrke varvid en person transcribes inspelade eller talade tal till skrivna ord medan det i en rättslig miljö. De som är anställda som domstolen reportrar vanligtvis ansvarar för att producera utskrifter domstolsförhandling, depositioner och andra typer av juridiska avskrifter. En domstol reporter kan också kallas en stenotype reporter, stenomask författare eller en röst författare.

Machine stenografi eller en digital inspelare och en röst ljuddämpare är de vanliga verktygen för den domstol rapportering handeln. Maskin förkortning tillåter domstolen rapportering som så nära som möjligt till den ursprungliga inlägg, eftersom inga delar av tal har utelämnats av avskriften. Voice författare upprepa vad advokater, vittnen och andra talare säger, ordagrant. Förmågan att vara uppmärksam på små detaljer, koncentrera under lång tid och förstå det språk som håller på att transkriberas är alla nödvändiga för att bli en behörig domstol reporter.

Utbildning för domstolen rapportering innefattar akademiska kurser. De som är intresserade av att få en examen i röst rapportering typ av domstol rapportering kan ta klasser för att hjälpa dem att förstå juridiska och medicinska språk, affärsjuridik, och naturligtvis engelska. Vanligtvis kan en examen tjänas inom två år. Som kontrast kan stenotype domstol rapportera kräva mycket mer specialiserad utbildning och grundläggande kurser komplettering krävs engagemang av så mycket som sex år. Får dock potentiella studenter ofta korrespondenskurser antingen per post eller online med på plats arbetspraktik följande.

Potentiella domstol rapportera elever bör känna till att deras utbildning inte upphör efter att ha förvärvat en examen. Domstolen reportrarna förväntas att regelbundet öva deras expertis att finslipa noggrannhet och snabbhet. De förväntas också att fortsätta sin utbildning. Båda dessa åtgärder är nödvändiga för att upprätthålla licenser. Vissa stater kan också kräva att en domstol reporter dubbel som notarius publicus så att han eller hon kan svära på vittnen och intyga att redovisningen av målet är fullständig och sann.

Om en domstol reporter går yrkesorganisationer och håller jämna steg med sin utbildning, får han eller hon finner domstolen att rapportera lukrativa. Frilans möjligheter i skiljeförfarande utfrågningar, gudstjänster, undervisningsmiljöer eller andra evenemang avsedda för allmänheten får även lägga fram domstol reportrar med ökad risk för inkomstförluster. Dessutom kan en domstol reporter finna sig infördes till världen av media om han agerar som en oberoende leverantör som transcribes lever program för TV dold eller öppen webbsändningar för webbplatser på Internet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.