Vad är barnmorska student?

En barnmorska student eller barnmorska student är en person som studerar barnmorskor, och ännu inte är fullt kvalificerad att vara en oberoende barnmorska. Barnmorska studerande kan välja att studera vid ett college för barnmorskor, eller genom placering med en barnmorska, födelseprocess centrum eller liknande anläggning. De kvalifikationer som barnmorska student kommer att ta examen med beror på var studierna sker, hur länge eleven studier och där studenten har för avsikt att öva. Regleringen av barnmorskor varierar mycket internationellt, och det är lämpligt att bekanta sig med reglerna innan du söker utbildning för att bekräfta att den utbildning som gör det möjligt för studenten att utöva hans eller hennes personliga karriär.

För att godkännas som en barnmorska student, kan någon behöva vara en high school, och för att visa kompetens på inträdesprov som kommer som ett intresse för barnmorskor. Vissa skolor och utbildare tar endast emot studenter som redan är utbildade i omvårdnad. Studenten i allmänhet måste flytta till platsen för skolan, anläggning, eller praxis där utbildning kommer att äga rum.

utbildning som en student barnmorska omfattar studie-och klassrum arbete, med målet att undervisningen anatomi, fysiologi, och andra färdigheter tillsammans med färdigheter som kan vara användbar, såsom företagsledning utbildning. Barnmorskan studenter deltar ofta i childbirthing klasser och andra aktiviteter med anknytning till den praxis som barnmorskor så att de kan vara bättre utbildade och får en chans att interagera med patienterna och samhället.

Som färdigheter en student barnmorska utveckla ska studenten gå från att observera tentor för att delta i dem att så småningom kunna genomföra dem, som arbetar med patienter under överinseende av en erfaren och certifierad barnmorska. Studenten barnmorska deltar även Födda, gradvis få mer oberoende tills de når full kompetens. För att öva självständigt, en barnmorska student vanligtvis behöver passera certifiering tentor och uppfylla krav som anges av licensiering myndigheter och regeringen.

Vid institutioner som tar praktikanter, är patienterna ofta uppmuntras till att arbeta med student barnmorskor att ge dem en chans att lära sig. Dock kan patienter begära att de arbetar specifikt med en fullständigt kvalificerad barnmorska. För självständigt praktiserande barnmorskor som tar emot studenter får patienterna göras uppmärksamma att studenten kan begära att få delta i tentor, förlossning, och andra evenemang, och att det finns en chans att en barnmorska student på avancerad utbildning kan svara på en födelse eller nödsituationer innan praktiserande barnmorska om schemat blir upptagen, som till exempel när barnmorskan redan vid en förlossning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.