Vad är Termin till sjöss?

termin vid havet, ett program som erbjuds av Institutet för Besättningsmedlemmar Education vid University of Virginia, ger eleverna möjlighet att tillbringa en termin studera och resa i världen på ett fartyg. Det största och mest kända Termin sjöss program erbjuds till studenter, men det finns också program tillgängliga för fortbildning studenter och äldste, elementära lärare i skolan, och ingenjörsstudenter.

Termin till sjöss gör att studenter kan lära sig om världens kulturer med egna ögon när du fyller i kurser för sin examen. Både traditionella höst och vår terminer och kortare sommarprogram termin finns tillgängliga. Studenter på alla ackrediterad institution är välkomna, och termin till sjöss kan ta emot studenter på alla större. Ekonomiskt stöd kan användas till undervisning, och krediter kan överföras till den studerandes hem institution. Omkring 600 studenter deltar varje resa.

Termin till sjöss inleddes 1963 som World Campus flytande och ändras till sitt nuvarande namn 14 år senare. Den har haft många olika sponsring institutioner under åren, bland annat University of Colorado och University of Pittsburgh, University of Virginia tog över 2006. Vår och höstterminen till sjöss resor segla runt jorden, antingen från Florida, San Diego, eller Västindien till västkusten i Nordamerika eller i motsatt riktning. Det finns anlöpningshamnar i Asien, Afrika och Sydamerika, och några resor navigera Suezkanalen. Sommaren Termin sjöss fokuserar på ett mindre ar av världen.

I Termin till sjöss programmet fungerar fartyget som ett campus där traditionella klasser undervisas, medan de olika destinationerna erbjuder en mer ovanligt, praktisk inlärning. Studenter har oftast en rad program val på varje plats fartyget besök. Gästföreläsare från hamnarna komplettera elevernas ombord utbildning. Några anmärkningsvärda talare som har besökt Termin till sjöss i det förflutna omfatta biskopen Desmond Tutu i Sydafrika, Moder Teresa, Sydafrikas president Nelson Mandela, och Kubas president Fidel Castro.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.