Vad är Pediatrisk omvårdnad?

Pediatric omvårdnad är en utmärkt karriär för dem som älskar barn och har inget emot hårt arbete. Dagen för en barnsjuksköterska kan vara hektiskt, som arbetar med patienter som sträcker sig från nyfödda till tonåringar. Ingen dag är den andra lik.

barnsjuksköterskor arbetar oftast på den pediatriska salarna på sjukhus, men några kan också arbeta i en doktorn. Arbetet involverade i pediatrisk omvårdnad är mycket annorlunda från alla andra typer av omvårdnad. Eftersom patienterna är unga, de behöver särskild vård. En sjuksköterska med ett snabbt leende, oändligt tålamod, och en trevlig personlighet kan göra upplevelsen av att bo på ett sjukhus en mycket mindre skrämmande för barn. Barnsjuksköterskor måste också lätt kunna avse oroliga föräldrar och andra familjemedlemmar.

De som deltar i pediatrisk omvårdnad har en massa olika ansvarsområden. I läkarmottagningar, utför de ofta väl barn hälsokontroller, ger vaccinationer och relä föräldrarnas frågor och funderingar till läkare. Barnsjuksköterskor är också ansvariga för utbildning av patienter och deras föräldrar om smarta hälsa praxis och medicinska diagnoser.

Det finns en viss utbildning krävs innan han blev en barnsjuksköterska. Kandidaterna bör sjuksköterskor (ssk). Avancerad utbildning och utbildning är inte nödvändigt, men det är att föredra. Det är inte svårt att komma in pediatrisk omvårdnad efter viss erfarenhet av allmän sjukvård. Ansökan om en position med ett barnsjukhus, eller med en pediatrisk kontor, är ett bra sätt att få in pediatrisk omvårdnad.

Det finns många utmaningar i pediatrisk omvårdnad. Patienterna är ofta samarbetsvillig, som barn på sjukhus ofta är rädda, och lätt upprörd. Barnsjuksköterskor kommer att ställas inför hjärtskärande fall har involverar barn skadats eller dödats i lätt påverkbara olyckor, eller barn som är svårt sjuk. Men det finns också många belöningar.

barnsjuksköterskor spela en viktig roll för att göra barn bättre. Eftersom de är ansvariga för huvuddelen av den vård patienterna får, de kan ansluta med barnen i sin vård. De kan göra en skrämmande upplevelse för barn och deras familjer mycket mer uthärdlig.

Pediatrisk omvårdnad är en värdefull karriär, och det finns alltid jobb. Omvårdnad betalar bra, och möjliggör en stor flexibilitet. Barnsjuksköterskor njuta av en givande karriär som ger en stor glädje trots utmaningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.