Vad är MCAT testet?

MCAT tenta är en undersökning fattas av studenter som är intresserade av att delta Medical School i USA. Nästan alla amerikanska medicinska skolor, inklusive osteopatisk medicinska skolor, kräver att deras sökande att inkomma MCAT betyg, och dessa värderingar kan göra upp en viktig del av ansökan. Detta test används för att mäta beredskap för vårdlinje, förutom att generera förutsägelser om hur väl en elev kommer att göra. MCAT betyg skall vara yngre än tre år att bli accepterad som en del av en medicinsk skola ansökan.

Medical College Antagningsnämnd Test innehåller fyra avsnitt, tagit över loppet av cirka fem timmar. Studenter besvara flervalsfrågor i verbala resonemang, biologi och fysik, och de fylla skriver prover för fjärde avsnittet. Den MCAT tentamen ges på en dator i ett testcenter och de flesta testcentrum presentera ett stort antal lediga tider för studenter att välja mellan om de vill göra testet.

flervalsfrågor avsnitt poängsätts från 1-15, medan de skriver provet poängsätts från J till T. Poäng ta flera veckor att rapportera, och studenter kan begära rescoring om de tror att poängen är felaktiga. Testpersoner har också rätt att annullera testet samma dag som testet. Folk kan välja att ogiltiga om de känner att de inte har genomförts tillräckligt på tentan, och de vill inte att deras test gjorde och rapporteras.

Association of American Medical Colleges, som hanterar MCAT administration, ivrigt vaktar innehållet i provet. Föreningen har släppt lite övning tester och frågor prov, men testpersoner får inte avslöja innehållet i de provningar de tar. Studieguider och klasser för att hjälpa människor att förbereda sig för MCAT examen måste därför förlita sig på bekanta utfört testet med den typ av innehåll som de förväntas känna till, snarare än att ge människor verkliga frågor från riktiga MCAT tentor.

Det testet kan vara en utmaning. Det kräver en grundläggande kunskap om vetenskap, som är avsedda att säkerställa att medicinstuderande alla förstå åtminstone grunderna innan de kommer in Medical School. Den kräver viss kritiskt tänkande och färdigheter resonemang, som anses nödvändiga i läkare. Studenterna uppmuntras att studera med granska material och klasser granskas innan de tar MCAT examen, för att öka deras chanser att få en bra poäng. Men om en elev betyg dåligt kan MCAT tentamen göras om.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.