Vad är Goddard College?

Goddard College är en privat högskola i Plainfield, Vermont, strax utanför delstatens huvudstad i Montpelier. Föregångaren till den nuvarande skolan, Green Mountain Central Institute, grundades 1863, och senare blev det Goddard Seminary i 1870. Den moderna högskola grundades på principen om progressiv utbildning som lagts fram av John Dewey och hans lärjungar, driver upplevelser utbildning och direkt deltagande från studenter, lärare och personal.

År 1963 startade Goddard College en vuxen utbildningsprogram, avsedda att hjälpa vuxna som var mitt i karriären slut en examen. Det var designat med en låg bosatt krav, så att eleverna kunde gå tillbaka till sina familjer och arbete, och fortsätter att studera och arbeta med lärare från ett avstånd. Programmet var vilt framgångsrika, och med tillkomsten av ny kommunikationsteknik blev än mer på djupet. År 2002 skola avvecklas sin traditionella på universitetsområdet programmet till förmån för enbart erbjuda ett lågt bosatt programmet.

hela sin historia har Goddard College hålls progressiva ideal, och under 1960-talet och 1970-talet en grogrund för anti-krig aktivism och radikaler. Även mindre radikala nu att det inte finns någon permanent elevkåren bor på campus, studenter fortsätter att skapa arbete som driver politiska och sociala diskursen, och fakulteten uppmuntrar utanför-of-the-box tänkande genom att driva en pedagogisk väg.

Kärnan i modern Goddard College programmet är låg-hemvist program. I detta program Eleverna besöker Goddard College för tio dagars vistelse gång varje termin. Vid denna bosättning de delta i workshops med andra studenter och lärare, och arbeta med en fakultet rådgivare för att bygga en studieplan för läsåret. Studieplanen beskriver vad deras område med studien kommer att vara, vad texter de kommer hänvisning, och fastställer delmål för dem att träffas i form av paket under hela terminen.

De studerande sedan lämna Goddard College, och hålla kontakt med sin fakultet rådgivare via e-post, post, telefon och en online-system. Beroende på vilken rådgivare de kan också arbeta med en student kohort bestående av andra elever från Goddard College arbetar med samma rådgivare. De rådgivare ger riktning och feedback, och hjälper direkt den studerandes plan att se till att de får allt de vill ha ut av sin termin. Samtidigt har programmet utformats för att vara mycket självt, och så att eleverna förväntas hitta många av de egna resurserna och för att driva och utmana sig själva för att uppnå.

Dessutom till två grundutbildningsprogram, en för en fil kand-examen och en för en Bachelor of Fine Arts Degree, Goddard College erbjuder också en allmän magisterprogrammet, en Masters of Education program och en Masters of Fine Arts programmet. Vart och ett av de olika programmen träffas under olika hemvist perioder, ger dem möjlighet att komma tillsammans som en singulär gemenskap. Vid slutet av en utbildning, studerande skapa en senior projektledare som de sedan delar med den större befolkningsgruppen i en kulmen av sin tid vid Goddard College och ett uttryck för den kreativa energi som driver skolan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.