Hur hittar jag Barber jobb?

Medan många människor föredrar att spela förmyndare styling salonger i dag finns det fortfarande ett antal frisörer och frisersalonger i drift runt om i världen. Faktum är att formell utbildning för nya frisörer finns i många samhällen och deltagandet i dessa kurser är fortfarande stabil. Om du nyligen avslutat dina studier och fått ditt barberaren licens, det finns flera sätt du kan gå omkring hitta barberare jobb i ditt område.

En bra resurs för möjliga positioner är genom din skola. Oavsett om du gick en barberare skola eller fått ditt pedagogiska meriter genom en lokal yrkesskola, det finns en god chans att de kan hjälpa dig att identifiera möjligheter till sysselsättning inom området. Tala med din rådgivare för ledningar på barberaren arbetstillfällen både i närområdet och andra ort som ligger inom ett rimligt avstånd från hemmet.

En lärlingsutbildning med en lokal barberare kan ofta leda till en fast tjänst. Ofta är denna typ av arrangemang påbörjas medan du fortfarande är i barberaren skolan och innebär hantering av andra uppgifter såsom att sopa upp, tvätt av lakan, eller erbjuda rakar till kunderna. Vid tiden du uppgradera och skaffa din licens, det finns en permanent plats för dig i butiken.

Registrering med lokala arbetsförmedlingar kan också ge en del leder vidare Frisersalonger. Även en tillfällig tjänst kanske kan hjälpa dig att hitta kortsiktiga arbeta i en lokal affär. Detta kan faktiskt fungera till din fördel. Om du får tillsammans med den heltidsanställda personalen i butiken och börja bygga förbindelse med stamkunder, kan du uppmanas att stanna kvar permanent.

Du kan också ta direkt kontakt när vi letar efter barberare jobb. Gör omgångarna av Frisersalonger i ditt område. Även om de inte kan vara villiga att ta dig på som anställd, kan det vara möjligt att hyra en frisör stol i en etablerad butik. I utbyte mot en vecka eller månad stol hyran, kan du börja bygga upp en kundkrets och skapa dig själv som tillförlitlig barberare. I vissa situationer är den månatliga stol hyra den enda kostnaden som du måste betala till butiksägaren. Det är dock ofta så att du betalar en liten del av vad du tjänar från varje klippning till ägaren också.

Idag finns det ingen regel som säger att du måste arbeta i en frisersalong för att finna arbete som en barberare. När barberaren med få arbetstillfällen, skapa dina egna genom att bli ett kringflackande barberare. I huvudsak gör du möten med kunder och gå till dem, snarare än de kunder som kommer till dig. Genom att annonsera i lokala publikationer och på webbsajter är inriktade på din community, kan du börja att bygga en kundkrets med affärsmän som inte kan komma bort från kontoret eller skära hår för människor som den etniska av någon anledning. Bara till att du äger din egen barberare utrustning och kan placera allt du behöver i en axelremsväska.

Medan barberaren jobb är inte lika vanligt som de en gång var, finns det fortfarande en utmärkt chans att du kan hitta ett sätt att etablera sig i samhället och göra ett bekvämt boende. Vare sig på egen hand eller genom att bygga en förbindelse med en befintlig verksamhet, är du sannolikt att hitta din karriär som barberare vara ett utmärkt val.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.