Hur förbereder jag mig för Private Pilot test?

De som strävar professionella piloter, eller som vill bara flyga fritiden börja med att få sin privata flygcertifikat. Innan den fattar sitt slutliga kontrollen rida för att få sin licens, måste studenten piloter klara skriftliga privat pilottest. Tentamen prov student piloter på flera ämnen, såsom Federal Aviation Regulations (Fars), väder, luftrum och aerodynamik. När en studerande pilot är redo för privat pilottest kommer hans flyginstruktör avsluta så han kan försöka testet. Det finns flera sätt att förbereda sig för tentamen.

Det vanligaste sättet att förbereda sig för den privata pilot skriftliga provet är att gå på privat skola pilot marken. Ground skola erbjuds i strukturerade miljöer som community college och universitet som erbjuder professionella pilotprogram och grader. Piloter som vill flyga på fritiden kan föredra en mindre formell grund skolor som erbjuds till ett fast-base operatör (FBO). Även om de är sällsynta, några företag CRAM alla på marken skola i en två-eller tre-dagars seminarier för dem som har problem med att göra en gång i veckan åtagande för markinstruktioner.

Ett annat sätt att förbereda sig för den privata pilottest är genom att köpa en kurs hem studie. De täcker samma material som behandlas i marken skolan men ge studenten piloter flexibiliteten i att förbereda för deras eget schema. Hem studera kurser inkluderar vanligen en text och tillhörande video. I vissa fall hem studie kurser inkluderar online resurser att hjälpa elever att lära sig erforderlig utrustning. Privat lots tentamen hem studie kurser kan köpas online eller i många bokhandlar. Många FBOs och skolor luftfart kommer att bära eller har information om valbara kurser hem studie.

Studenter som önskar för en-mot-en hjälp att förbereda sig för den privata pilottest kan välja att få ytterligare grund instruktioner från en Federal Aviation Administration (FAA) certifierad flyginstruktör. Nackdelen är att hyra en flyginstruktör kommer att kosta minst $ 25 US-dollar (USD) per timme, vilket leder till att detta är mycket dyrare än andra alternativ. På uppåtsidan, får de extra pengar vara värt att ha en flyginstruktör spendera tid att gå över svårare begrepp.

Många studenter väljer att kombinera alla de metoder som finns för att förbereda för den privata pilot tentamen . Förutom att gå på grund skolan, kommer de köper en kurs hem undersökning för att komplettera sin utbildning i hemmet och spara frågor för att ta flyget instruktör. Förutom att få kunskap och studier är det viktigt att komma ihåg att få en god natts sömn före den dag som testet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.