Hur får jag ett onlineapotek examen?

Det finns fyra steg som krävs för att få ett onlineapotek grad: hitta ett ackrediterat online skola, ansöka om tillträde, betala terminsavgift, och slutföra kursen arbete. Både hängivna online skolor och traditionella eftergymnasiala institutioner erbjuder online kurser i farmaci. Online grader har exakt samma utbildningskrav som traditionella grader, men allt kursmaterial tillhandahålls via Internet.

När du väljer ett online program apotek grad, är det viktigt att välja ett ackrediterat online skola. En ackrediterad skola har genomfört en granskning av en oberoende tredje part. Detta organ är ansvarigt för utvärdering av akademisk och administrativ politik institutionen mot en minimistandard. Endast kurser avslutade godkända skolor kan överföras till andra institutioner eller användas mot en professionell licens eller utseende. Dessutom har bara godkända skolor kan erbjuda stöd statliga studielån, vilket kan vara mycket viktigt för ett apotek examen.

apotek yrket är mycket reglerad, så det är viktigt att säkerställa att alla kurser är avslutade vid en ackrediterad institution. För att erhålla en apotekare tillstånd att arbeta i någon stat, skall den sökande lämna in sin akademiska avskrift för utvärdering till Apoteket koncessionsnämnden. Denna information är över, och om eventuella kurser är från en okänd skola, kommer den sökande måste gå den vägen igen från en ackrediterad institution.

inträdeskraven för ett onlineapotek grad varierar beroende på institution, men kräver i regel gymnasiet hp inom matematisk analys, algebra, fysik, kemi, biologi och engelska. Apotek grader är populära och de poäng som krävs för att få tillträde kan vara ganska hög. Många studenter arbetar med handledare för att få högsta möjliga poäng. Människor som är mycket detaljerat orienterad och trivs med att arbeta självständigt har störst framgång och tillfredsställelse med det här programmet.

Studenten avgifter för ett onlineapotek grad kan skilja sig något från en traditionell examen. Dessa avgifter är ofta bedömas individuellt kurs basis. Istället för en fast undervisning räkning, betalas i början av varje termin, kan online-program betalas en kurs i taget. Denna flexibilitet gör att eleverna ytterligare möjligheter att hantera kassaflöde och arbetsbelastning. Många online-program uppfyller kraven för program studiemedel, men detta kan variera beroende på kursen belastning.

Kursen arbeta i ett onlineapotek grad kan vara ganska tungt. Det första året kurser innefattar normalt kalkyl, statistik, organiska och syntetiska kemi och biologi. Varje år kurserna bygger på material från föregående år och utvidga den detaljnivå.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.