Hur får jag en GED?

Det finns många människor som inte kan slutföra gymnasiet och tog examen i ett traditionellt sätt. För dessa personer att erhålla den generella certifikatet utbildning utveckling (GED?) Är ett mycket välkommet alternativ. Det har varit några kontroverser GED? testa och om det verkligen är likvärdig med en gymnasieexamen. Men arbetsgivare och högskolor ger lika mycket vikt vid GED? som de gör ett diplom. Detta beror på att det finns en omfattande studier krävs för att erhålla ett GED?.

GED? Alternativet är inte tänkt att göra sig av med examen från high school, utan snarare erbjuda ett alternativ. Det finns fördelar och nackdelar med båda alternativen. Till exempel finns det statliga krav för dem som vill få en GED?. En person måste vara minst 16 år, för närvarande inte gå ett high school, inte redan examen från en high school, och de måste uppfylla alla andra regler tillämpas som denna stat.

GED? testet är utformat för att testa på en 12: e klass nivå och är komprometterat av fem olika delar. Varje sektion måste ledas med ett minimum av 60%. De fem kategorierna är följande: matematik, naturvetenskap, samhällskunskap, läsa och skriva. De flesta människor som vill få en GED? spenderar en hel del tid åt att studera för det. Den GED? testet är också tidsbestämda. Även om avsnitten själva tidsinställda löper hela testet drygt sju timmar.

GED? testcenter finns över hela USA och Kanada. Hitta en som är närmast dig och kontakta dem för det mycket detaljerad information om sina tester formaliteter. Varje test center kommer att ta ut en annan avgift för provet så det straffar sig att kolla runt.

Vissa testcenter kommer att erbjuda tester regelbundet, medan andra kan endast erbjuda dem en gång per månad. Alla som är intresserade att ta ett GED? Provning ha rätt ID och bevis på uppehållstillstånd. En del människor föredrar att ta en GED? prep kurs innan den fattar det verkliga provet. Det finns många av dessa kurser som erbjuds på nätet. De delar av testet som inte är passerat kan tas igen.

Det finns många anledningar att en individ kan vilja få ett GED?, Snarare än att föra en traditionell examen. Ibland tvingas täcka en familjs skyldigheter, är några hem skolad, ibland människor kan helt enkelt inte anpassa sig till en skola inställning. Oavsett vilken situation, få GED? kan bidra till att återfå förtroendet och ger också vad som är nödvändigt att ytterligare en utbildning eller ett yrke.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.