Hur blir jag en docent?

En docent är en lärare som vanligen specialiserad på ett specifikt ämne. I modern mening begreppet ofta används för legion av frivilliga som arbetar på platser av pedagogiskt intresse som museer eller djurparker. Många grundskolor har också docent program för intresserade frivilliga som vill utveckla traditionella skolmatematiken. Människor kan bli konst, dans, läsning, eller till och docenter historia för skolor med dessa program.

Det faktiskt inte så svårt att bli en docent med tanke på deras vilja att arbeta som volontärer och delta i utbildning, det kan vara en lite svårare att hitta dessa jobb på välkända museer och större urvalskriterier kan tillämpas.

Första steget för att bli en docent är att identifiera de platser där en person som vill arbeta som volontärer. Lokala museer och andra pedagogiska frågor är bra ställen att börja. Ta reda på om dessa platser är tilltalande, eftersom, som en docent, kan en person som tillbringar mycket tid i dem och mycket tid åt att tala om dem. Om grundläggande intressen tenderar mot konst, hitta ett konstmuseum, och om de är mer i linje med historia, anser historiska platser. Inte utesluta möjligheten att nationellt eller regionalt springa centrum, som ofta är beroende av docenter att ge saker som informativ turer.

När man har identifierat ett fåtal program de vill delta i eller ett fåtal sannolikt museer, bör de direkt an dessa och fråga om docent utbildning. För större museer, preliminär information om detta finns på nätet. Granska programmet noga för att avgöra om dess krav är i enlighet med vad som kan ges. Inte åtar sig eller ansöka om att bli docent med program som frågar efter kunskaper en person som inte har eller att be om en större tid åtagande än vad som kan uppnås.

Med de bästa programmen i hand, folk ta nästa steg att bli en docent genom tillämpning. De kan behöva motivera sina intresse, eller en ansökan kan vara enkelt. Med lycka och genomtänkta svar, kan människor bli valt att delta i ett utbildningsprogram. Det är oftast slutar denna utbildning som hjälper människor att deras första docent ställning. Människor borde förbereda sig på att studera material väl så att de anställda, kommer de att vara till mest hjälp för andra.

När ett utbildningsprogram för att bli en docent är klar, kan människor tilldelas ordinarie eller positioner. För att behålla ett jobb, är det viktigt att behandla det som alla andra jobb. Att vara i tid, troget utför arbete, och observera allt arbete regler är nödvändiga för dessa specialiserade frivilliga lärare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.