Hur blir jag en biokemi professor?

Biokemister är forskare som studerar kemiska struktur levande. Deras främsta fokus är att undersöka kemiska reaktioner som driver biologiska processer såsom ämnesomsättning, fortplantning och tillväxt. För att bli en biokemi professor, måste en först en lång akademisk program som kulminerar i en doktorsexamen i biokemi, bioteknik, eller någon annan subdiscipline av biologi som erbjuder stora möjligheter till forskning inom biokemi. Vilken position som helst i biokemi kommer att kräva ett starkt engagemang för forskning och biokemister undervisning på högskolenivå kan förvänta sig att satsa mycket energi på forskning både före och efter en professur.

Innan godkännande till en forskarutbildning, en student som för att bli en biokemi professor måste fylla i en kandidatexamen i en biologisk disciplin önskemål, då en magisterexamen som fokuserar på ett biokemi specialitet. För att komplettera en kandidatexamen i biologi, kan studenter räkna med att ta kurser i biologi, kemi, matematik, fysik, teknik och datavetenskap, förutom de vanliga allmänna utbildningar som krävs i respektive universitet. Eleverna kommer troligen att delta i tekniska kurser som omfattar simulering av biologiska processer, drift laboratorieutrustning, och med lämpliga metoder för att bedriva forskning.

magisterexamen program och doktorsexamen program som behövs för studenter som vill bli biokemi professorer förmodligen kommer att inbegripa arbetet i klassrummet, omfattande laborationer och enskilda forskare som leder till slutförandet av en uppsats eller doktorsavhandling. Slutföra dessa akademiska krav är det första steget att skaffa sig någon ställning i biokemi, och en kandidat som vill bli en biokemi professor kommer att gå ännu längre. En grundexamen kommer att kvalificera dig för intrade nivå laborationer, men de flesta forskare behöver en doktor, och blivande lärare kan förvänta sig att arbeta i postdoktoral forskning positioner som ger dem möjlighet att bli publicerade innan den anses för de eventuella positioner universitetsundervisning.

När den akademiska och forskning kraven är uppfyllda, någon som vill bli en biokemi professor kan förvänta sig att börja en karriär universitetslektorat som en icke-ordinarie biträdande professor. Ordinarie positioner är de som inte kräver avtal förnyelse. När en lektor har visat sig själv, skulle nästa befordran vara en ordinarie docent position. Och slutligen, den högsta och mest eftertraktade ståndpunkt är att den ordinarie, professor. Den genomsnittliga tid att gå vidare till en full professur är omkring sju år.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.