Hur blir jag en Fixed Income analytiker?

Det finns fyra steg som krävs för att bli en fast inkomst analytiker: eftergymnasial utbildning, arbete i samband med erfarenhet, kommunikationsförmåga och slutföra processen anställningsintervju. En fast inkomst analytiker ansvarar för att bedöma värdet av räntebärande värdepapper och andra finansiella instrument med ett fast utdelnings tabell. Han eller hon analyserar räntan, kreditrisk, och andra faktorer att förutse den mest lönsamma för företaget.

En fast inkomst analytiker måste ha en kombination av utmärkt forskning kompetens, juridisk utbildning, relevant arbetslivserfarenhet, och utmärkt kommunikationsförmåga. Roll ränte analytiker är mest tilltalande för människor som har ett djupt intresse för lagen och den totala påverkan på samhället. Denna typ av analytiker har begränsad interaktion med människor, och ofta arbetar självständigt inom en advokatbyrå eller tankesmedja.

Det första kravet för att bli en fast inkomst analytiker är att slutföra en eftergymnasial utbildning program. Alla fasta inkomster analytiker har formell utbildning i företagande, handel, ekonomi, statistik eller matematik. Denna utbildning är oftast avslutas genom en kandidatexamen från ett ackrediterat universitet. Ytterligare kurser i avancerad statistik, analyser verksamhet eller användning av dataanalys programvara är alla bra när man ser att bli en fast inkomst analytiker.

Relaterade arbetslivserfarenhet inkluderar affärsanalys, datahantering, statistisk analys och andra typer av analys. Övriga platser som ger relevant erfarenhet inkluderar arbete som en investering analytiker, pension analytiker eller bank Investment Officer. Kommunikationsförmåga är avgörande när du blir en ränte analytiker. Kvalitetsnivån på skriftlig kommunikation är mycket högre i detta område, och förväntan är att detaljerad information kommer att meddelas på en regelbunden basis. Som sådan, många människor arbetar med redaktörer, skriver tränare och andra yrkesgrupper för att förbättra sina skriftliga färdigheter.

När man ansöker om ett jobb som en fast inkomst analytiker, se till att korrekturläsa ditt CV och personliga brev, dubbelkontroll för någon grammatik eller stavfel. Nästan alla investeringar och finansiella företag kommer att kräva ett kriminalregister kontroll som en del av ansökningsprocessen. Ha detta i åtanke när de ansöker om att bli en fast inkomst analytiker.

Under anställningsintervju processen flesta arbetsgivare har en standard lista med frågor och söker komplett, kortfattat svar. Tänk på att allt du säger kommer att skrivas ned och granskas. Undvik överdriver dina framgångar och se till att besvara frågan som ställs. I arbetet krävs noggrann uppmärksamhet på detaljer. Återspeglar denna nivå av fokus i era svar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.