Hur blir jag en Feng Shui konsult?

att bli en Feng Shui konsult bör du ha en verklig passion för denna urgamla kinesiska designfilosofi. Du måste också vilja arbeta med människor i deras hem eller företag. Det är en bra idé att bekanta dig med feng shui igenom en del forskning och studier innan du överväga att ta ett certifieringsprogram. Om du känner att du kan bemästra den filosofi och hoppas bli en Feng Shui konsult, måste du positionera dig som expert på området.

Tjänar ett intyg från en kvalitet Feng Shui certifiering kommer ge dig expert referenserna i disciplinen. Jämföra olika skolor och välja en med en hög andel studenter som blev feng shui konsulter. Det är viktigt att komma ihåg att formell utbildning är bara en del av att bli en Feng Shui konsult. Om du ska hjälpa andra designa sina hem eller företag i enlighet med energi filosofier av feng shui som tros bringa lycka, pengar, hälsa och kärlek, måste du tro på dessa principer och praxis dem själv. Om du befinner dig tvivla på din passion för dessa åsikter, men du har ett starkt intresse för design, det är nog bäst för dig att inte bli en Feng Shui konsult, utan snarare en inredningsarkitekt.

Om du inte hittar dig själv som omfattar både filosofi bakom feng shui, din första "hands on"-projektet ska vara ditt eget hem. Oavsett vilken plats du bor i, även om du bara har ett sovrum i ett hem du delar med andra, kan du använda feng shui principer du lärt dig i din informella forskning och studier samt dina formella certifieringsprogram. Du måste visa genom egna livsutrymme att du förstår Feng Shui symboler och regler genom att tillämpa dem till din inredning. Exempelvis är en viktig Feng Shui regel i ett sovrum som i slutet av sängen aldrig skulle vara i linje med dörren, eftersom detta betraktas som en "död position. "Om du vill bli en Feng Shui konsult, få feedback från experter på hur du utformade ditt eget hem kan hjälpa dig att lära dig vad du hoppas att undervisa.

När du designar ditt hem i Feng Shui principer, kan du kanske göra samma sak för vänner eller familjemedlemmar. Detta ger dig fotografier att använda i din marknadsföring kommunikation av "före" och "efter" resultat. Vanligtvis marknadsföringsmaterial som annonserar feng shui experter omfatta konton från hemmet eller företagare om lycka de har upplevt sedan dekor makeover. Du måste se till att få logga tillstånd formulär att använda konton och fotografier av feng shui kunder vars hem eller företag dekorer du är klar. Om du vill bli en Feng Shui konsult, är det antagligen bäst att börja din tid verksamhet del eftersom det kan ta tid för dig att öka din kundbas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.