Vilka är de olika polis arbetsuppgifter?

Poliser är ansvariga för att samhällen säker, men det finns mycket mer att vara en polis än att bara patrullering i grannskapet eller lösa brott. Polis uppgifterna hör också en hel del pappersarbete och projekt gemenskap. Den normala dagen i en polis oftast är planerat med alla typer av verksamheter.

En stor del av ett poliser Dagen ägnas gör patrull. Poliser får en särskild rutt eller område för att patrullera i flera timmar åt gången. Även på patrull, polisen hålla utkik efter eventuella brott, bryter mot trafik och annat som kan kräva deras uppmärksamhet. Polis utför under patrullen ingår också att lära känna de boende längs deras patrull rutt. Det är viktigt att veta vilka personer längs vägen tenderar att hamna i trubbel liksom de som inte gör det, och se till att människor känner en officer tittar för eventuella problem som kan uppstå.

polis tjänsteutövning det ingår också att hantera brottsligheten. Befäl är vanligtvis det första på en brottsplats, och måste få plats för att säkra bevis och ta bilder för att ge en visuell dokumentation av hur scenen bildades. De behöver veta hur man väska och etikett bevis, utveckla ett scenario för vad och när brottet hände, och sedan komma med en lista över misstänkta. Officerare behöver kunna för att begränsa den här listan tills de hittar den person eller personer, som ansvarar. Lösa brott kräver också poliser att intervjua misstänkta, vittnen, och alla andra som kan ha information om brottet.

Skyldigheten att poliser tillbringar merparten av sin tid på det pappersarbete. Från det att de klockan i tills de klockan i slutet av sitt skift, omkring hälften av en polis's day går att fylla i formulär, skriva rapporter, och uppdatera sina loggböcker. Detta är ett av de tullar som polisman att många människor inte kan vara lika medveten om, men det är en av de viktigaste arbetsuppgifter som en polisman har. Att hålla ett detaljerat register hjälper till att hålla polisavdelningar trim.

gemenskapens arbete är en annan del av att vara en polis. Poliser är inblandade i gemenskap utbildning, arbete med studenter, samhälle titta på program, och med andra grupper, med presentationer, svara på frågor och ge råd och råd. Officerare även lyssna på, spela in och försöka lösa klagomål mot polisen och andra befäl. Andra polisman uppgifter hör vittna i domstol, att lägga fram bevis, rapporter vidtas och förklara alla tekniska aspekter av brottet till juryn och domaren.

Det finns många olika aspekter av karriär av en polis. Många av dessa tullar polis görs inte varje dag. En polisman får tillbringa flera dagar att göra patrull och sedan tillbringa en dag gör välgörenhet eller vittna i domstol. Poliser kan också arbeta i det lokala fängelset eller göra skrivbord arbete, t. ex. svarar telefoner och pratar med community-medlemmar som hoppar in med ett problem. Andra dagar kan spenderas gå utbildningsprogram. Det varierade uppgifter av en polis gör att ingen dag är aldrig den andra lik.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.