Vilka är de olika jordbruket Karriär?

När man talar om jordbruk karriär, de flesta människor tenderar att tänka på jordbruk. Medan jordbruket är en av de mest kända jordbruks karriärer, står den endast för cirka 10 procent av industrin. Jordbruket karriär erbjuder ett brett spektrum av alternativ. Dessa kan delas in i olika kategorier.

Parker och rekreation, turism och skogsbruk är jordbruket karriär som fokuserar på att hantera anläggningar och program som är utformade för att erbjuda allmänheten en plats att koppla av och njuta av friluftslivet. Någon som väljer denna typ av karriär skulle arbeta på saker såsom miljöfrågor och allmänhetens medvetenhet om grönområden. Kommunikationsförmåga är mycket viktiga i denna typ av arbete. Grundläggande college kurser att någon kan behöva omfatta fysik, biologi, matematik, kemi och teknik.

Förpackningar och livsmedelsvetenskap finns andra alternativ inom jordbruket karriärer. Mat forskare leta efter fler sätt att säkerställa att livsmedel är säkra, samt inspektera nya bearbetningsmetoder. Förpackning karriärer tillåta någon att arbeta i en förpackning livsmedel-, läkemedels-objekt och hälso-objekt och sjukvård. Högre utbildning behövs för denna typ av karriär kan omfatta förvaltning, biologi, matematik, fysik och mat kurser vetenskap.

Att bli en marinbiolog är en annan av de många val i jordbruket karriärer. Itu med problem och frågor som står inför marina livet kan vara en utmanande och givande karriär. Dessa yrkesmän analysera data som de har samlat på området. Sedan tolka data och skriva vetenskapliga rapporter om det för olika kunder, däribland regeringar och privata företag. För att bli marinbiolog, skulle en individuell behovet av att studera kemi, fysik och biologi.

En ekolog är någon som ser ut som samlar in uppgifter om olika djur-och växtarter samt människors liv. Detta arbete kan ske i avlägsna, obefolkade områden av världen. Eftersom miljöfrågor ökar, blir det arbete som ekologer allt viktigare.

Att bli veterinär är en annan av jordbruks-karriärer som kan vara mycket givande. Även om fokus ligger på diagnos, behandling och förebyggande av sjukdomar hos djur, det finns andra val. Vissa väljer att vara lärare eller forskare, medan andra föredrar att arbeta på administrativ nivå. Denna karriär kräver vanligen sju års utbildning, tre år vid en ackrediterad skola och en fyraårig professionell läroplanen.

Alla jordbruks-karriär itu med säkerheten och förbättra livet för människor, djur och naturresurser. En individ som är intresserade av denna typ av arbete kommer att undersöka det utvalda området och få den utbildning som krävs för att lyckas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.