Vilka är de olika federala polisen jobb?

federala polisens jobb är mycket olika i olika länder, inklusive USA. Ofta kan ett land ha en särskild avdelning som undersöker brott på nationell nivå och gör farhågor. I USA är detta känd som Federal Bureau of Investigation. I England kallas det Scotland Yard. Det finns även federala polisen arbetstillfällen i organ som fokuserar på tillämpningen av de särskilda typer av typer eller kategorier av av lagstiftning, såsom ekonomi, olagliga substanser, skjutvapen, import /export, och invandring.

Federal Bureau of Investigation är ansvarig för att utreda brott som anses vara som omfattas av det federala domstolsväsendet. Federal polis jobb med presidiet är ofta mycket komplexa och kräver en högskoleexamen, plus ytterligare utbildning på FBI brottsbekämpande akademi. Ekonomiska brott, brott som sker över statsgränserna, och internationella brott är bara några av de vanligaste brottsutredningar som utförts av FBI. FBI-agenter kan också göra gripanden under deras tjänsteutövning.

federala polisen arbetstillfällen i USA finns också i USA Marshals Service. Som en biträdande marskalk, kommer en person ansvara för tillämpningen av federala lagar. Detta skulle kunna omfatta vapen lagar, narkotikahandel, transport av fångar i det federala systemet, som arbetar i vittnesskyddsprogram, ledsagning federal domare som har tagit emot hot, och andra liknande uppgifter. Dessa federala polisens arbete inte får mycket uppmärksamhet, men biträdande marshals är ansvariga för mer än 50% av arresteringar av federala misstänkta.

Secret Service är ett exempel på ett mer specialiserade brottsbekämpande organ. Denna grupp är ansvarig för särskilda uppdrag, främst i fråga om skydd för hög nivå federala tjänstemännen, liksom utredningen av brott av valuta, såsom stora bankrån och falska pengar. Secret Service är troligen mest känd för att ge säkerhet för president och vice president i USA och deras familjer.

Till skillnad från olika typer av brottsbekämpande på lokal nivå kommer federala polisens jobb kräver vanligen minst en kandidatexamen. De som har examen i specifika behov, såsom ekonomi och redovisning, kan finna att få ett jobb brottsbekämpande något enklare. Som med alla andra typer av organisationer, de som har kompetens inom områden som behöver kommer att vara högre efterfrågan.

Förutom de utbildningskrav, kommer varje individ måste kunna passera en fysisk lämplighet test som mäter en rad olika områden, bland annat uthållighet och styrka testning. Kraven varierar beroende på ålder och kön, men de är listade på respektive organisations webbplats. De som är intresserade av en karriär hos någon av dessa organ bör göra så mycket forskning och avancerad utbildning som möjligt för att uppfylla det minimum som krävs standarder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.