Vilka är de olika Freight Broker jobb?

Fraktmäklare är ansvariga för att importera och exportera en stor andel av världens varor. Dessa yrkesmän känner alla till alla detaljer i transportbranschen tack vare praktisk utbildning och vissa akademiska färdigheter. De flesta gods mäklare jobb är i stort sett densamma, även om vissa av dessa positioner skiljer sig något.

Mäklare som arbetar inom lastbilstransporter industrin hantera lastbilsföretag regelbundet. Dessa mäklare förhandla om priser, schema branter och pick-ups, och hanterar alla aspekter av lastbilstransporter transport verksamheten. Många av dessa mäklare inte har någon formell akademisk utbildning inom transport företag, om de flesta av dem har haft vissa universitet erfarenheter från andra områden.

En del gods mäklare jobb är helt fokuserade på sjötransporter. Dessa personer bidrar till att underlätta övergången av varor från ett land till ett annat via fartyg. Mäklare som arbetar på detta område måste veta om internationella lagar havet handel, måste kunna förhandla på olika språk, och bör kunna resa till fjärran länder när det behövs.

Även om land-och sjöfrakt jobb mäklare är det vanligaste, ett fåtal transporter yrkesverksamma arbetar med alla typer av transporter-inklusive mark, tåg och hav. I de flesta fall har dessa proffs varit verksam inom transport området i många år. Speditörer kan arbeta självständigt eller inom ett större transportföretag.

Det finns några transportföretag som för närvarande dominerar denna industri. Till skillnad från andra företag, gör det stora flertalet av dessa transporter företag faktiskt inte äger någonting. Även om ett företag kan ha många olika avdelningar med tusentals kontor spridda över hela världen, denna typ av företag inte egna lastbilar, båtar eller tåg.

Skaffa frakt mäklare jobb är mycket svårare än det brukade vara. Eftersom denna industri har i stort sett ökat under de senaste åren, fler och fler transportföretag kräver att arbetssökande har en viss examen i logistik. Denna typ av examen kan vinnas genom att anmäla sig till ett logistik program på högskolenivå. I vissa fall kan ett logistik intyg räcker, även om denna typ av certifikat är inte allmänt accepterad.

För att hitta jobb frakt mäklare, vända sig direkt till ett stort logistikföretag. Omväxlande, olika Internet jobbsajter lista många jobb gods mäklare världen över. Sökande som har utmärkt kommunikation, förhandling, och språkkunskaper är ofta att föredra framför andra kandidater. Samtidigt som de blir en frakt mäklare kan vara lukrativ, är detta arbete en mycket påfrestande en.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.