Vilka är de olika Animal Trainer jobb?

Bland de många arbetstillfällen som arbetar med djur, kan djuret utbildning vara ett av de svåraste, men ändå njutbar, lediga jobb. Det finns många olika typer av animaliska tränare jobb, varje kräver särskild utbildning och kompetens. Många djur-tränare arbetstillfällen fokus på djur utbildning tjänst som hjälper människor att utföra dagliga aktiviteter och förblir säkra i deras hemmiljö. Sådana djur tränare arbetstillfällen omfatta dem som arbetar med utbildning av capuchin apa, hund service, och till och med miniatyr hästar.

En av de mest populära jobben djur tränas av hund utbildning. Dog utbildare specialiserar ofta i ett eller flera områden av utbildning. Många hundar faktiskt arbetar hundar och hjälpa besättningen andra djur. Vissa hundar är utbildade för att bistå de brottsbekämpande och militär personal för att upptäcka narkotika och människor. Dessa hundar är också utbildade för att skydda och anfalla när det behövs.

En annan typ av hund utbildning sker för lydnad ändamål. Detta är en mycket välkänd jobb, och en viktig för många hundägare. Lydnad utbildare undervisa eller hundar tillstånd att uppföra sig väl och svarar mot specifika kommandon.

Visa hundar ofta får specialiserad lärdomar från ett djur tränare, och detta kan vara en mycket lukrativ område att arbeta i. Visa hundar måste inte bara verkar friska, men de måste uppträda på ett sätt att domarna är ute efter. Dessa beteenden kan uppstå genom lämplig utbildning.

Andra djur tränare arbetstillfällen innebära utbildning hästar till antingen ras eller utföra i hästtävlingarna. Tränade hästar får tävla i dressyr, en serie tester för att visa hästens rörelser, inklusive gång och trav. Hästar kan också utbildning för hoppning, rodeo och andra konkurrensmässiga evenemang.

Vilda djur utbildare arbeta med djur som lejon, elefanter, delfiner och sjölejon. Många av dessa djur är utbildade för underhållning och finns att utföra på cirkus, utbildningslokaler och nöjesparker. Ibland djuren är även utbildade för TV eller film föreställningar.

Några av de mindre kända djuret utbildning jobb inkluderar fågel tränare och utbildare kyckling. Bird utbildare tåg ofta fåglarna, eller åtminstone beter sig på ett säkert sätt under pedagogiska presentationer. Kyckling utbildningen faktiskt används för att hjälpa andra animaliska utbildare förbättra sin teknik.

Animal utbildare vanligen har en utbildningsbakgrund i zoologi, marin biologi, veterinärmedicin, eller ett närliggande ämne innan de fungerar som tränare . Många djur-tränare är anställda av stora anläggningar, som t. ex. marin parker, djurparker och nöjesparker. Vissa djur utbildare är egenföretagare eller äger en utbildning företag som erbjuder tjänster på ett avtal.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.