Vad gör en Fire Chief göra?

Fire chef är en av de topprankade tjänstemän inom något brandkåren. Beroende på brandkåren, är en hövding antingen väljs eller utses till den ståndpunkt bygger på beprövad uppgifter och meriter. En kandidat som utsetts en brand chef kommer att ge ansvaret för att hantera dagliga uppgifter inom en brandstation.

I USA, rapporterar en brandchef i allmänhet en brand kommissionär, en borgmästare eller någon annan styrelse av valda tjänstemän. I andra länder kan en chef rapporterar inte till någon alls, och det är inte ovanligt för en chef att vara den högst rankade brand tjänsteman. I nästan samtliga fall är det möjligt för en chef att degraderas av community-medlemmar eller av en vald styrelse.

Fire chefer är skyldiga att hantera andra brand officerare hjälpa brandmän på platsen för en brand, och utbilda ny personal rekryter. Vissa brand hövdingar kan också uppmanas att hjälpa till med att förebygga bränder, brandsyn, katastrofhjälp, och andra inblandning samhället. Förutom dessa vardagliga uppgifter får en chef att krävas för att hantera administrativa uppgifter såsom bokföring och förvaltningen av medlen station.

Det huvudsakliga ansvaret för en hövding beror i huvudsak på storleken av brandkåren. Större brandkåren chefer ofta biträdas i sitt arbete av andra höga tjänstemän. I detta fall, biträdande chefer, biträdande chefer brand, division hövdingar, och bataljon hövdingar rapport till huvudbrandkontrollstationen chef. En brand chef kan också ha rätt att göra viktiga beslut på platsen för en brand utan tillstånd från överordnade.

Om en chef inte kan göra det till platsen för en brand på en gång, kanske en annan officer ta hand om situationen. När chefen kommer fram på platsen för en brand, kontroll över situationen omedelbart vidare till chefen. På grund av den stora mängd av ansvar som en chef måste genomföra, är det ovanligt att se en oerfaren chef vid rodret för några brandkåren stort eller litet.

En idealisk chef har haft många års erfarenhet brandbekämpning. Dessutom måste denne person att effektivt kunna kommunicera med en gemenskap med andra brandmän, och med andra akuta kläder. Därför bör en brandchef har förvaltnings-, lednings och politiska talanger utöver brandbekämpning färdigheter.

Utanför brandbekämpning rike, är en chef ofta ombedda att utföra sociala uppgifter och delta i sociala funktioner. Ofta är chef för en brandstation en förebild inom en gemenskap, och som sådan är skyldig att ta itu med allmänheten vid olika tillfällen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.