Vad betyder en Mechanic göra?

Mekanik är utbildade professionella som arbetar med att skapa, strukturera och underhåll av mekanisk utrustning. De olika enheter som en mekaniker kan arbeta med är bilar, lastbilar, produktion maskiner och ett brett spektrum av mekaniska system som hjälper till att skapa många av de varor och tjänster som åtnjuts av konsumenterna.

Det kanske mest allmänt erkända typ av mekaniker är bilmekaniker. Auto mekanik kan få sin utbildning genom en lärlingsutbildning med en erfaren bilmekaniker, eller genom formell utbildning på en teknisk eller yrkesskola. I vissa fall kan bilmekaniker utbilda sig för arbete med ett brett utbud av fordon, eller specialiserade på att hantera en begränsad typ av motor. Således en mekaniker som jobbar med bilar kan välja att fokusera på arbetet med stora vägutrustning, dieselmotorer, personbilar eller lastbilar.

En växande sektor av mekaniker yrke arbetar med dieseldrivna motorer. Diesel mekanik har länge varit i efterfrågan inom transportbranschen och ger service till långväga lastbil linjer och andra företag som hanterar förflyttning av produkter från en plats till en annan. Eftersom efterfrågan på dieseldrivna bilar för privat bruk har ökat, är det inte ovanligt att minst en diesel mekaniker att förknippas med en lång bilverkstäder anläggning. Ofta mekaniker som utbildats för att arbeta på dieselmotorer kan också arbeta med motorer som är konfigurerade för att fungera med blyfri gas också. Några börjar också få utbildning i reparation av motorer som arbetar med alternativa bränslen också.

Mekanikern vanligen förknippas med en viss bilverkstäder anläggning, eller är anställd av ett företag som använder fordon i samband med den dagliga verksamheten. I allmänhet kommer en mekaniker bedriva tillhandahålla underhåll av fordonen under hans eller hennes ansvar, samt att göra reparationer eller förbättringar när och om det behövs. Många mekanik fortsätta att söka utbildning i hela sin karriär, att uppnå en certifiering via utbildningsprogram som tillverkarna erbjuder och tar avancerade klasser som erbjuds på lokal utbildning skolor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.