Vad betyder en GEOMETRIKER göra?

En GEOMETRIKER är en matematiker som specialiserat sig på studiet av geometri. En av de mest kända geometrin var Euklides, en antik grekisk GEOMETRIKER som anges ett antal grundläggande begrepp och regler i geometri som fortsätter att användas till denna dag. Kina och ett stort antal muslimska kulturer också producerat en rad anmärkningsvärda geometrin som bidragit till den samlade kunskap inom detta område och avancerade vetenskap och teknik i sina samhällen.

Geometri är en gren av matematiken sysslar med studier av egenskaper av rymden. Geometrin studera ämnen som ytor, fasta ämnen, vinklar, punkter och linjer. Införandet av algebra tillät dem att göra det mer teoretiskt, kraftigt framåt inom geometri i processen. Runt om i världen, är studenter introduceras ofta grundläggande begrepp inom geometri i relativt ung ålder, eftersom förståelse geometri kan vara avgörande för att förstå en mängd andra ämnen i matematik och vetenskap, och många gymnasieexamen är skyldiga att visa kunskaper i geometri innan de kan uppgradera.

geometrin arbete i ett antal olika områden. Som matematiker kan de arbeta inom forskning och låna deras matte färdigheter till en rad olika frågor. Geometri är också viktigt för områden som teknik, vilket kan göra geometri utbildning är en viktig del av utbildningen för många människor som arbetar i matematik och naturvetenskap industrier. En GEOMETRIKER kan också välja att fokusera på ett specifikt område av intresse, t. ex. euklidisk geometri, algebraisk geometri, eller differentialgeometri.

Även om folk kan tänka på matematik som något abstrakt som inte behöver tillämpas på den verkliga världen, eftersom geometri fokuserar starkt på att beskriva och förstå utrymmen, är det faktiskt en kritisk skicklighet, och en GEOMETRIKER kan vara en värdefull medlem i ett team. Många entreprenörer, till exempel, skulle kunna betraktas amatör geometrin eftersom de måste tänka på ämnen som kakel ett utrymme effektivt och attraktivt. Många människor också använda geometri på ett omedvetet plan, för allt från att skapa konst för att organisera potatis i en ugnsform för potatisgratäng.

Det finns ett antal karriär alternativ för en GEOMETRIKER. Människor som har fortsatt sin utbildning hela vägen till doktorsexamen ofta arbetar som forskare, och kan också delta i offentliggörandet av facktidningar och utvecklingen av läroböcker. Geometrin kan också samarbeta med organisationer som fastställer standarder i världen av matematik och vetenskap. Andra kan välja att arbeta som lärare att ge undervisning för studenter på alla nivåer, eller att tillämpa sina kunskaper i den praktiska sfären till en rad olika ämnen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.