Vad är omvårdnad Clinicals?

Omvårdnad clinicals övervakas sessioner i verkliga vård Världshälsoorganisationen miljöer som gör att sjuksköterskestudenter att sätta sina kunskaper och färdigheter för att arbeta. Clinicals är omvårdnad motsvarande praktik och bostäder för läkare, och de är en viktig del av medicinsk utbildning, eftersom de ger sjuksköterskor en möjlighet att arbeta med verkliga patienter i en övervakad inställning innan drivs in i verkliga omvårdnadsarbete utan instruktörer och guider redo att gå in och hjälpa till.

Under vård clinicals, där sjuksköterskor uppdrag att arbeta med patienter i olika avdelningar, och de vanligtvis arbetar sida vid sida med sjuksköterskor som avslutat sin utbildning, tillsammans med lärare, läkare, och andra vårdgivare. De sjuksköterskestudenter roteras genom olika inställningar, från intensivvård avdelningar till vårdcentraler, så att de får interagera med ett brett utbud av patienter, och att se ett brett spektrum av insatser vård och situationer.

innan de får delta i omvårdnad clinicals måste eleverna avsluta en viss period av träning i klassrummet, där de samlas i boken kunskap de behöver för att lyckas sjuksköterskor. Denna kunskap omfattar allt från vanliga omvårdnadsåtgärder som används inom specifika medicinska situationer etiska frågor som sjuksköterskor kan stöta på under arbetet. Studenterna ges också en möjlighet att arbeta i labbet miljöer, och att "behandla" aktörer som är anställd för att vara modell patienterna.

Förutom att användas för att ge möjligheter till utbildning, ammar clinicals också användas av lärare att bedöma sina elever. Studenterna förväntas att noggrant undersöka sina patienter, och vara beredd att svara på frågor rörande vård, historien om den enskilde patienten, och andra frågor. Handledare kommer också att följa hur omvårdnad studerande interagerar med patienten, till exempel, är studentens kall och känslolös, trots mycket god medicinsk vård ges? Dessa observationer används för att vägleda den studerande, och för att fastställa slutliga betyg.

Många skolor med sjukvård program har anslutna sjukhus där studenterna kan utföra sina clinicals. Omvårdnad clinicals får också genomföras på regional och sjukhus område som har ett avtal med sjuksköterskeutbildningen.

För studenter kan omvårdnad clinicals vara intensiv, eftersom de ger en första möjlighet att interagera med verkliga patienter , till och fatta beslut som kan få mycket reella konsekvenser. Eleverna ska komma ihåg att de är där för att lära sig, och de bör aldrig vara rädd att säga att de inte förstår någonting, eller inte känner sig bekväma att utföra ett förfarande utan stöd eller riktning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.