Vad är lagliga assistenter?

juridiska assistenter, eller paralegals, stöd har i allmänhet arbete advokater på alla områden. Dessa arbeten kan innefatta organisera filer, schemaläggning, hålla förberedande möten med klienter, forskar prejudikat, förbereda advokater för rättsfall, och redaktionell juridiska underbyxor. Rättslig assistenter kan komma till området med en kandidatexamen, en associerad kand-examen, och /eller certifiering från olika program som erbjuds på affärsresa eller på community college. I vissa fall göra en juridisk assistenter inte någon av ovanstående krav, men har en viss erfarenhet inom området för lag som gör dem berättigade kandidater för anställning.

I allmänhet högutbildade juridiska assistenter få bättre jobb. De flesta stora företag kommer att kräva intyg eller betydande erfarenhet innan uthyrning. Större företag är mer benägna att kräva en hel del övertid, så en vanlig 40 timmars arbetsvecka inte är möjligt, och en Paralegal kan arbeta sena kvällar eller helger. Mindre företag kan vara beredda att överväga en mindre erfaren kandidat, beroende på deras behov. Att arbeta först som sekreterare på en advokatbyrå kan öka en s möjligheter att senare få anställning som Paralegal.

Den typ av arbete man gör som en Paralegal till stor del beror på de behov som advokat. Vissa rättsliga biträden ge mest sekretariat, som svarar telefoner eller arkivering. Informerar sig om särskilda tullar en kan stöta på i ett jobb kan hjälpa skilja mellan arbetsgivare som söker sekreterare och arbetsgivare som söker mer direkt arbeta med forskning lag och skrift underbyxor. Under inga omständigheter skall juridiska biträden företräda klienter i domstol, även om de kan vara närvarande för att bistå advokater.

För dem som har 4-års grader, som arbetar som en juridisk assistent kan hjälpa till att avgöra om en karriär som advokat är önskvärt. Advokater är ansvariga för allt arbete från deras kontor. Därför juridiska biträden, vid utarbetandet av trosor eller bedriver forskning, gör samma typ av arbete en advokat gör.

lag skolan ger ofta större hänsyn till de sökande som har erfarenhet paralegals, så erfarenhet inom detta område kan öka sina chanser för godkännande till ett bättre lag skola, och kan också hjälpa till att förbereda tagit den sista, en standard test för alla som gäller för en lag skola. USA Bureau of Labor Statistics räknar med betydande tillväxt i tjänst hos juridiska biträden under året 2014. Eftersom arbetsgivarna alltid försöker att minska kostnaderna, uthyrning juridiska assistenter att göra mycket av arbetet advokater normalt gör är ekonomiskt försvarbart, eftersom paralegals tjänar betydligt mindre än advokater.

Under 2004 rapporterade Bureau of Labor Statistics att det fanns för närvarande över 200. 000 juridiska assistenter anställda i USA, och att medianlönen var strax under 40. 000 amerikanska dollar (USD). Den högst betalda positioner för juridiska assistenter verkar till stor del härröra från den federala regeringen, med löner som ligger nära 60. 000 USD. De lägst betalda positioner är i allmänhet på mindre advokatbyråer, med lägst 10% av positioner betala strax under 25,00 USD.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.