Vad är ett format Konsult?

Varje större social händelse verkar få fram en ström av män och kvinnor som är oklanderligt klädd och stilfullt coiffed, locka avund och intresse i tidningar och nyheter. Genomsnittlig personer kan titta på bilder från röda mattan och undrar hur stjärnorna drag av felfri outfits och om igen. Hemligheten är en stil konsult, en yrkesman som specialiserat sig på personlig bild, och använda en stil konsult är inte begränsat till de rika och berömda. Många stil konsulter finns tillgängliga för samråd med alla sorters kunder, från kraftfulla filmstjärnor som behöver hjälp förband under Oscarsgalan att starta och kommande chefer som vill se en minskning i konkurrensen.

Stil konsulter har normalt omfattande utbildning inom mode och stil, och de har kunskap om designers, stilar och trender. De kan också studera några psykologi, och de utmärka sig på att skapa en polerad, professionell personlig bild som lyckas fånga de unika egenskaperna hos den enskilde. Style rådgivare ger råd om vad man ska ha, vilken frisyr skulle vara mest smickrande, och hur man gör makeup. De kan också erbjuda mer allmänna tips för att främja en positiv syn på allt från vad bil att köra till hur man kan underhålla på ett cocktailparty.

Arbeta med en stil konsult börjar oftast med ett möte där konsulten och kunden lär känna varandra. Kunden kan prata om de frågor som han eller hon vill ta itu med, medan konsulten kan göra anteckningar om kundens siffra, personlighet och arbetslivet, med hjälp av denna information för att ge förslag som kan förbättra kundens personliga image.

Många stil konsulter shoppa med sina kunder, hjälpa dem plocka ut kläder och accessoarer som kommer att vara lämpliga. De försöker ofta att hjälpa sina kunder att bygga stor och varierande garderob, undervisa sina kunder om vad man ska ha i vilka situationer, och ge råd om färger, samordning, nedskärningar och så vidare så att klienterna kan välja lämpliga kläder och tillbehör.

Ibland, en stil konsult misslyckas, vilket framgår av de "bästa och sämsta" täckning som förekommer i populära tidskrifter efter större evenemang. En klänning som känns som en bra idé i butiken kanske inte fungerar på röda mattan, eller en elegant klänning kan bäras med en kolliderar frisyr eller dåligt valda tillbehör. Style konsulter också kan komma i konflikt med sina kunder över bilden klienten försöker projekt, och ibland resultat klient uppror på ett sätt katastrof.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.