Vad är ett fiske Biolog?

En fisket biolog är en biolog som har specialiserat utbildning i marint liv. Ett fiske biolog har många olika jobb arbetsuppgifter och kan arbeta för antingen en industri eller regeringen. Power, brytning, och företag vattenbruk sysselsätter allt fiske biologer, liksom den federala regeringen och alla regeringar stat.

Jobbet arbetsuppgifter av fisket biolog bero på som han arbetar för, och deras särskilda behov. Till exempel kan ett fiske biolog som arbetar för en stat statlig myndighet anförtros upp fisk för utplantering, genom avdelningen för naturresurser eller avdelningen för miljöskydd. Han kommer att tillbringa mycket tid åt att studera livsmiljöer, bestämma vilka arter kommer att frodas i särskilda villkor, och att göra den faktiska praktiskt arbete för att anskaffa fisk från ägg till storlek där de kan släppas ut.

Ett fiske biolog för en extraktion företag som kolgruvor, naturgas eller andra mineraler kan spendera tid att bestämma hur ett visst byggprojekt kan påverka levnadsförhållandena för existerande fisk. Han kommer också att arbeta på sätt att minska negativa effekter på fisk från avrinning från ett gruv-webbplats och föra register för att se till att företaget stannar i överensstämmelse med både statliga och federala lagar.

Oavsett om någon vill arbeta för industrin eller regeringen, är utbildningen processen för fiskeribiologer liknande. Det är möjligt att hitta ett jobb inom området i ett fyra-års examen i biologi. Med tanke på den forskningsintensiva karaktär gör dock allt mer och finna arbete lättare. En fyraårig examen i biologi, zoologi eller andra relaterade fältet är en bra början, men många intrade-nivå fiskeribiologer kommer Examina också.

Fiske biologer kan göra sig mer attraktiva för potentiella arbetsgivare genom att fylla i arbete och utbildningsprogram, volontärarbete, eller ta deltidsjobb på området medan han fortfarande i skolan. Några gemensamma fiskeripolitiken biolog projekt, exempelvis genomföra folkräkningar för en viss vattenförekomst, är lättare med ytterligare hjälp. Volontärarbete för att hjälpa dessa projekt kan vara ett värdefullt nätverk fördel och som ett sätt att få praktisk erfarenhet. Det är aldrig för tidigt att delta i denna typ av verksamhet, folkräkningen med kräver att antalet av en viss art registreras. Även ett fiske biolog måste ligga på sidan för denna typ av verksamhet, med ytterligare händer tillgängliga, även de utan specialutbildning, är välgörande.

När ett fiske biolog finner sysselsättning, han eller hon ofta stannar kvar i samma område för en hel karriär. Vissa gör det livslånga arbeten som arbetar för regeringen, medan andra går upp i graderna i en industri position. Andra växla mellan att arbeta för industrin och arbetar för regeringen. Många företag ser fördelarna av att använda någon som har erfarenhet som reglerar deras industri att hjälpa dem att stanna kvar i överensstämmelse.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.