Vad är en Work-Study Job?

Det finns ett antal finansiella stöd program för att hjälpa studenter finansiera sina college utbildningar, inklusive bidrag, studielån och stipendier. Mycket av detta ekonomiska stöd går dock direkt till institutionen för att täcka kostnader för undervisning, böcker och ombordstigning. En del elever som söker deltidsarbete samtidigt i skolan kan också ansöka om arbetstillstånd-studie jobb att hjälpa att gå ihop. Ett verk-studie jobb är i allmänhet finansieras genom antingen federal eller institutionella program, och betraktas som en del av en studerandes totala finansiella stödpaket.

Ett verk-studie jobb utses oftast genom en institutionell enhet i samband med ekonomiskt stöd. Olika jobb inom olika delar av campus är matchade med elever behöriga till programmet. En studerande kan få ett arbete och studie arbete grundar sig på hans eller hennes karriär intressen, såsom en kulinarisk konst stor som arbetar för campus kafeteria, men inte alla arbetsuppgifter är så karriär-orienterade. En del arbete och studieuppgifter kan Rutinmässiga kontorsgöromål eller arbeten arbetskraft, exempelvis arbetar för campus bokhandel eller för skolans fastighetsskötsel.

Eftersom den anställde också en student, de timmar av arbete-studie jobb kan vara mycket flexibel. En student arbetstagare kan få arbeta ett visst antal timmar per vecka att vara godtagbara för programmet, men han eller hon har möjlighet att bestämma vilka dagar och tider att arbeta. Andra i ett arbete och studieprogram kanske inte kan välja sina scheman, men de är också skyddas från att arbeta mer än 20-25 timmar per vecka. Många studenter på arbete och studier program fungerar inte för skolan direkt, då finansieringen sker via federala och privata källor.

Inte alla arbets-studie jobb campus-eller entry-level "göra arbete" förhandlingslinje. Vissa högskolor erbjuder sina studenter en möjlighet att ta ett arbete-studie jobb med verkligheten ansvar utanför campus. Pre-lag studenter får arbeta för lokala rättshjälp centrum, till exempel, eller medicine studerande får arbeta i en fri klinik. Studenter med specifika intressen kan matchas med lokala arbetsgivare genom en privatfinansierad arbete-studie jobb bank eller institutionella program.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.