Vad är en Research Nurse?

En forskargrupp sjuksköterska är en sjuksköterska som deltar i kliniska studier, med en grad av delaktighet från samordna och administrera undersökningar på uppdrag av sina formgivare att organisera och genomföra undersökningar självständigt. Forskning sjuksköterskor har normalt en magisterexamen eller doktorsexamen i omvårdnad, med vissa vårdutbildningar specifikt erbjuda forskning och sjukvård som en specialitet, tillsammans med många års uppleva i vården samhället. På ett minimum, en forskning sjuksköterska en legitimerad sjuksköterska (RN) med minst ett års erfarenhet som sjuksköterska.

Medicinsk forskning ständigt pågår till forskning saker som nya läkemedel och protokoll behandling, nya sjukdomar och nya metoder för att hantera allt från operationssalar säkerhet till patientens intag. Forskning sjuksköterskor är ofta en kritisk del av en forskargrupp, hantering administration, hantering av bidrag skriva och interagera med patienter. Patienter i en studie har ofta en forskning sjuksköterska som kontakt, och sjuksköterskan utför physicals, intervjuer intag, medicinska tester, och andra uppgifter i samband med undersökningen, förutom att inhämta informerat samtycke från deltagarna.

Viss forskning sjuksköterskor arbetar i akademiska miljöer som t. ex. undervisning sjukhus och skolor omsorg, att använda sin expertis för att föra medicinen som helhet, förutom medicinsk utbildning. Forskning sjuksköterskor kan också arbeta för statliga myndigheter, tillsammans med privata företag som utför medicinska undersökningar. Drog-och medicintekniska företag tenderar att erbjuda bästa löner och förmåner, men alla inställningar ger forskning sjuksköterskor en chans att interagera med konstaterade forskare och läkare vid arbete i spetsen för modern sjukvård.

Detta ammande jobb kan vara mycket krävande. Det är inte ovanligt att en forskning sjuksköterska att jobba med flera undersökningar, av vilka några kan vara mycket komplex och forskning sjuksköterskor kan ha regelbundna tider, men de har jour för patienter vid alla tidpunkter. Patienter och deltagare med oro, frågor och nya medicinska problem ringer ofta forskningen sjuksköterska först, eftersom de har inte detta, som kan lägga avsevärt till att bördan av en sjuksköterska som redan arbetar mycket hårt i samband med schemalagda arbetstid.

Forskning omvårdnad kan också vara mycket givande. Sjuksköterskor har en möjlighet att etablera rika, långsiktiga relationer med patienter och att följa upp deras framsteg och lever under loppet av en studie och uppföljningar. Möjligheten att arbeta med ledande medlemmar av det medicinska området kan också vara mycket värdefulla, och det ger forskning sjuksköterskor mycket nyttig arbetslivserfarenhet som gör det möjligt för dem att få hyras nästan var som helst de bryr sig att tillämpa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.