Vad är en Online administrativ assistent?

En online administrativ assistent är någon som erbjuder en rad administrativa tjänster från en annan plats. En administrativ assistent arbetar i en mängd olika kontor, organisera möten, uppföljning med leverantörer och kunder, samtidigt bidra till att hantera kontor korrespondens. En effektiv administrativ assistent håller kontoret organiseras, garanterar kunderna får en utmärkt kundservice och att dessa blir betalda för tjänster som tillhandahålls.

Människor som tycker om att organisera, är utmärkta kommunikatörer, och kan balansera motstridiga prioriteringar hitta denna roll givande och energigivande. Detta är inte en lämplig uppgift för någon som är blyg, föredrar att arbeta självständigt, och inte uppskattar följande riktningar från andra. Utmärkt social kompetens och en hög grad av uppmärksamhet på detaljer är avgörande för vem som helst i detta läge.

Förutom de vanliga färdigheter, en online administrativ assistent måste expert-nivå datorkunskaper. Möjligheten att inrätta ett virtuellt privat nätverk och felsöka dator-till-dator-anslutningar är mycket viktigt i denna roll. Många online administrativa assistenter svarar också ringa samtal via en Voice over Internet Protocol (VoIP)-anslutning, som kan kräva en viss hjälp att ställa upp.

De flesta online administrativa assistenter har genomgått en eftergymnasial utbildning program. Denna typ av program är tillgänglig från samhället och högskolor karriär och är normalt åtta till 12 månader i längd för den grundläggande programmet. Ett åtagande om att fortbildning är viktigt i denna roll, eftersom tekniken fortsätter att förändras i snabb takt.

Det finns två operativa metoder när de använder en online administrativ assistent: hängivna och genom ett tjänsteföretag. En särskild administrativ assistent sker vanligtvis med direkt tillgång till företagets nätverk. Inkluderat i denna tillgång är en allmän e-postkonto, elektroniska akter och anknytande dokument. Assistenten loggar in på datorn och sedan slutför uppgifter som tilldelats.

En professionell administrativ assistent tjänster företaget erbjuder tillgång till administrativa assistenter för en uppsättning avgift. Den faktiska assistent kan förändras beroende på den servicenivå som önskas och flera andra kunder. I det här fallet är de uppgifter som normalt skickas till en central förvaringsplats eller portal används för att hantera dokument flödet.

Att använda en online administrativ assistent växer långsamt och är prognoserna kommer den att över genomsnittliga tillväxten under de kommande fem till tio år. Förbättrad teknik ger arbetsgivare med bättre verktyg för att spåra produktivitet och tillåter människor att göra ett bredare spektrum av uppgifter från en avlägsen kontor. Att tillåta anställda att arbeta hemifrån kan ses som både en kostnadsminskning metod och ett till anställda.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.