Vad är en EMT Refresher?

En EMT repetitionsutbildning är en kurs som syftar till kvalificerad EMTs eller människor med nyligen lyfts EMT kvalifikationer som är avsedd att ge studenterna en repetitionsutbildning på grundläggande medicinsk ämnen som är relevanta att verka som en akut medicinsk tekniker, sjukvårdare eller första instans. Kursen kan också ge ny information om uppdaterade standarder och protokoll så att EMTs kan tillhandahålla vård som uppfyller de senaste normerna i det medicinska samfundet. EMT refreshers erbjuds i ett antal ställen, i olika kostnader och i vissa fall kommer en EMT arbetsgivaren betala för kurs och material som behövs.

I många regioner i världen, är EMTs förpliktade att föra en fortbildning om de vill behålla sina certifieringar. De flesta regioner kräver ett visst antal timmar utbildning per år som är utformade för att hålla EMT kunskaper färska och skarpa. En EMT repetitionskurs uppfyller timmar krav, och hade en kursplan som också uppfyller regeringens uppdrag om vilka typer av ämnen kursen måste täcka.

kurser i en EMT repetitionsövningar förutsätter att eleverna känner till kunskaper som krävs från alla EMTs, och inte ger positiva utbildning. Kurser omfattar normalt klassrummet arbeta tillsammans med möjlighet att öva grundläggande protokoll. Kursen innehåller i allmänhet en examen i slutet som testar färdigheter och kunskaper för att bekräfta att eleverna fick så mycket som möjligt av kursen. Ett annat fall test värdering kan innebära att en student behöver för att repetera EMT uppföljning.

Studenter kan också välja att ta ytterligare vidareutbildning och fortbildning, utöver det antal timmar som på uppdrag av regeringen. Till exempel kan en utbildad EMT vill ta en avancerad FRIGÖRANDE kurs för att lära om hur du tar bort offer från bilolyckor och hur man evakuera människor från olika farliga situationer. Även FRIGÖRANDE kompetens inte behövs, kan de hjälpa en EMT göra hennes eller hans arbete mer effektivt och kan öka anställbarheten, särskilt på landsbygden där ett begränsat antal EMTs kan hyras och ytterligare kompetens ses som en stor fördel.

När du väljer en EMT repetitionskurs ska studenten se till att kursen kommer att uppfylla regeringens krav för fortsatt utbildning. Om de inte är säker, de kan kalla det organ som reglerar EMT utbildning och certifiering för att kontrollera om de specifika kurser som de är intresseradeEMTs kanske också vill veta om de kan få kredit för befordringsgång som ska gå EMT konferenser, presentera dokument vid konferenser eller i tidskrifter, och så vidare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.