Vad är en Dekoratör?

En dekoratör, eller visuell merchandiser, visar produkter i skyltfönster. Varuexponering i fönstren är en viktig marknadsföringsstrategi som intressant fönster visar kan fånga uppmärksamheten hos förbipasserande. När deras uppmärksamhet fångas av en produkt som visas i fönstret, dessa potentiella kunder är mer benägna att komma in i butiken för att ta en titt än att passera genom den. En dekoratör har vanligen en konst eller design, utbildning och marknadsföring utbildning.

Dekoratör måste tänka på målgruppen och hur man bäst för att locka dem. Till exempel skulle fönstren i en budget-vänliga kök leverans butiken innehålla färgglada skyltar längs med de visade porslin som gör reklam för låga priser för att locka köpare in i butiken. Naturligtvis måste de visade alternativen vara attraktiv för den målgrupp som ingen vill köpa oattraktiva produkter. Ordentligt samordnade färger och mönster bidra till att produkterna ser ännu bättre, det är ett område där en begåvad dekoratör verkligen kan förbättra försäljningen.

De material som en dekoratör använder för att förbättra den visade produkter såsom tyg, skyltar, målade kulisser och andra tillbehör, måste hålla sig inom verksamhetens budget för marknadsföring. Kostnaden för dessa material och fönstret Merchandiser arvode betraktas reklamkostnader för butiken. Spendera för mycket pengar på fönstret visas normalt inte värt att riskera, eftersom andra typer av reklam behövs för att nå fler potentiella kunder än bara förbipasserande. Lönesättningen för Dekoratör varierar kraftigt och måste förhandlas med butikschefer.

Skapa säsong visas är en gemensam uppgift för en dekoratör. Han eller hon kommer att använda färger och symboler i samband med säsongen, såsom en pastell färger och en kanin motiv för en påsk fönster. Erfarna Dekoratör vet hur övertygande visa att lagra produkter som en vacker eller nyckfull bakgrund. Dekoratör måste överväga hur skärmen ser ut från gatan och dekorera sidorna och botten inte bara de områden som centrala skyltfönster.

Dekoratör som arbetar för klädbutiker använder ofta skyltdockor att modellera kläder. Skyltdockor, eller nappar, är look-alikes i mänsklig form. Till skillnad från sömmerska s dummies att funktionen bara bålen eller midsection, skyltdockor har ett huvud, bål och lemmar. Lemmar butik skyltdockor görs vanligen med metall eller plast bitar som fungerar som leder så att armar och ben kan ställas in i olika positioner. Flexibla skyltdockor låta dekoratör att använda dem för många olika typer av bildskärmar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.