Vad är en Data Entry Clerk?

Datainmatning är ett stort område som omfattar flera olika typer av arbete. En datainmatning kontorist kan fungera främst som en stenograf, en transkribera, en ordbehandlare, eller kan med att träda in strömmar av data /information till olika befintliga program. Vissa uppgifter inträde redovisningsassistenter också in information i program som byggs eller utvecklas. Nyckelkompetens för denna typ av arbete är maskinskrivning fart, med fart i antal som motsvarar den som på bokstäver, noggrannhet i maskinskrivning, kunskaper i många kontor och program data, och bra stavning och grammatik. En person som arbetar som datainmatning tjänstemannen är vanligen minst en gymnasieexamen.

Som världens alltmer butikerna mest information i datorn databaser, behovet av domstolstjänstemän inmatning med goda kunskaper ökar. Tyvärr förväntar sig US Bureau of Labor och statistik att amerikanska arbetstillfällen för inmatning av data kontorist minskar och kommer att fortsätta att minska. En del av denna minskning av lediga jobb bygger på utlokalisering av företag. Utländska arbetstagare kan vara fullt kapabla att utföra datainmatning och ofta göra det på ett mycket lägre pris än de amerikanska arbetarna. Om du funderar en karriär som datainmatning kontorist, kanske du vill överväga att utöka dina kunskaper och anställbarhet genom att lära av väsentlig information om Office-program, utför andra kontor arbetsuppgifter, eller att lära sig att inte bara att mata in uppgifter, utan även hur man programmerar.

det fortfarande kommer att vara lediga jobb för inmatning kontorist, med en genomsnittlig lön på cirka $ 28. 000 amerikanska dollar (USD) per år. De flesta notarier hyrs på heltid, men vissa människor arbeta hemifrån eller deltid utför inmatning av data på ett behov grund. Vilken typ av information du kan skriva till stor del beror på företagets behov. Du kanske fylla i samma typ av blanketter varje dag i ett kreditkortsföretag, en statlig myndighet, eller ett sjukhus. Alternativt kan du helt enkelt in kombinationer av bokstäver och siffror, som i sig inte vettigt. En del tycker att det arbete repetitivt och tråkigt, och andra får handlingen att skriva korrekt.

Vissa uppgifter inmatningsfält växer. Alla webbplatser, särskilt de med omfattande kataloger av produkter kan medföra mycket inmatning, som kan behöva uppdateras regelbundet. Denna typ av arbete för inmatning av data kontorist omfattar vanligtvis in dataströmmar i HTML-kod för att uppdatera webbplatser. Inom det medicinska området, till switchen upprätthålla dataregister av patienter innebär ett omfattande arbete för att uppdatera filer. Vi är för närvarande bara i början av "elektroniska revolutionen" i medicin, så det är troligt att arbete på detta område kommer att behövas under lång tid.

En kontorist datainmatning kan göra klokt i att leta efter de typer av arbeten som inte kan delegeras. Om du arbetar i regeringen, får för varje antal statliga myndigheter, oro för säkerheten i information innebär att byrån är begränsad till uthyrning amerikanska medborgare och personer bosatta bara. Vissa notarier kan även behöva säkerhetsprövning för att arbeta i vissa departement i en regering. Erhålla detta godkännande, som vanligtvis uppstår om du erbjuds ett jobb skapar sannolikheten att du kommer fortsätta att vara anställningsbara som en datainmatning kontorist i framtiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.