Vad är Corporate Training?

Corporate utbildning är ett sätt att säkerställa att anställda höja kompetensen och förbättra prestandan genom att fokusera på professionell utveckling. Arbetsgivare använder utbildning för att acklimatisera nyanställda, lära nuvarande anställda nya färdigheter för samma arbete och att avancera anställda i jobb som kräver olika expertområden. Utbildning kan vara specifikt för ett företag eller det kan vara allmänna. Många företag har hela avdelningar som ägnas åt utbildning och utveckling av sina anställda med interna utbildare, specialister utbildning och tekniska skribenter som skapar instruktions manualer specifika för ett speciellt företag. Många företag anser att det är avgörande att tillhandahålla utbildning och utveckling så att anställda kan konkurrera på deras vägnar i ständigt föränderliga marknader.

Ett område för yrkesutbildning på företag finns på nästan alla företag är datorutbildning. Teknik krav medarbetare hålla sig à jour av programvara förändringar och framsteg, samt programvara programmen ändras ofta. Utbildningen är ofta ges på allmänna affärssystem såsom Microsoft ® Office samt särskild programvara för ett företag. Interna datorprogram på stora företag ibland utvecklas av på programmerare dator som, och detta innebär varje gång det är förändringar i ett program, måste de anställda gå igenom ytterligare företagens utbildning för att lära sig att manövrera genom nya egenskaper och funktioner. Datautbildning kan erbjudas inom ett företag eller arbetsgivare kan skicka arbetstagare till off-site datacentra utbildning eller betala för online-utbildning.

Ledarutbildningen är ett annat populärt område för yrkesutbildning på företag. Företag behöver starka ledare och genom att erbjuda kurser och workshops för nuvarande anställda, kan de bygga starka team inom en organisation. Ledarskapsträning kan omfatta områden som hur man hanterar ett möte, hur man ger presentationer, eller hur man kan påverka och inspirera personalen. Ledarskapsutbildning är ett bra sätt för de anställda att avancera till chefsbefattningar och ta sig ur ingångsnivå roller i ett företag. Vissa företag kan kräva ledarskap före utbildningen främja anställda till mer avancerade positioner.

Andra områden för yrkesutbildning på företag innefattar försäljning, time management, organisation, kommunikation, kundservice, mångfald och social kompetens. Corporate utbildning varierar beroende på företaget och är i hög grad beroende av det område som berörs av industrin. Självklart kommer tekniska företag erbjuder generellt mer dator-och teknisk utbildning, och företag inom områden som detaljhandel kommer att ge mer utbildning i kundservice och försäljning. Bolag utan en intern utbildning avdelning hyra ofta specialister för att ge seminarier och utbildningar till de anställda på plats, och många företag utnyttjar nätet utbildningar för anställda också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.