Vad är Contractor skolan?

En entreprenör skolan är den plats där spirande entreprenörer kan få en licens för sin handel. Detta skulle kunna omfatta bygga bostäder, el-arbete, värme och luft, och installera vattenbrunnar och septisk system. Den som vill göra karriär i handeln med upphandlande måste anmäla dig till en entreprenör skola för att lära sig nödvändiga färdigheter. Likaså en person som arbetar för närvarande tillsammans med en huvudentreprenör som vill äga sin egen verksamhet i framtiden kan dra nytta av en entreprenör skola.

I de flesta stater, slutförande av en entreprenör skolprogrammet och gäller licensieringen krävs för att arbeta som entreprenör. Lyckligtvis finns det många bekväma sätt att gå en entreprenör skola. Förutom "tegel och murbruk" skolor som erbjuder entreprenör klasser är det också möjligt att hitta en online entreprenör skola. Genom att gå på lektioner via en online entreprenör skolan, är det möjligt att slutföra klasser från komforten av hemmet medan du arbetar kring en familj och arbetsschema.

Det finns vanligtvis två metoder som används för undervisning klasser via en online entreprenör skola. Ljudband kan skickas till elevens hem eller skriven text kan tillhandahållas. I vissa fall är en kombination av båda metoderna. Den skrivna texten kan vara antingen i form av en lärobok eller tillhandahålls via Internet.

Förutom att undervisa eleverna om grunderna för området med upphandlande de är specialiserade på, en entreprenör skolan också hjälper eleverna lära sig att hantera sin egen verksamhet efter examen. En avtalspart skola kan även kurser för att uppskatta budgeten för ett projekt, utkast läsning, redovisning och marknadsföring.

Efter kurser på en entreprenör skolan, är en student beredd att ta licensiering examen. I allmänhet är dessa prov är flervalsfrågor format och innehåller över 100 frågor vardera. Eftersom testerna brukar vara långa, är de ofta indelade i två eller flera avsnitt. En del av provet omfattar normalt lagstiftning, medan den andra delen omfattar specifika handeln. Den handel som omfattas av testet har en inverkan på den totala längden av examen, eftersom vissa yrken är mer detaljerade än andra.

Om någon inte avtalsparten provning är det oftast möjligt att gå tillbaka till entreprenören skolan och ta kurser så ofta som nödvändigt att passera. Många skolor tillåter eleven att ta klasser så många gånger som de behöver utan extra kostnad. Den studerande har dock tvungna att betala för tillståndet examen varje gång provet tas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.