Ska jag ta lån Out till college?

Det råder inget tvivel om att tjäna en högskoleexamen kan vara en av de dyraste investeringarna en person gör under sin livstid. Undervisning, rum, och ombord på stora offentliga eller privata universitet kan lätt köra in i tusentals dollar per termin, och de flesta grundutbildningsprogram kräver minst åtta full terminers studier för att förtjäna en Bachelors of Science eller Bachelors of Arts. Forskarstuderande grader kräver ofta minst två års studier, och medicinska skolor kräver oftast ännu mer under arbete. Med tanke på begränsningarna av det ekonomiska stödet och därvid ta ut college lån kan verka vara det bästa sättet att finansiera en högre utbildning, men många ekonomiska experter uppmanar försiktighet innan du tar för stor personlig skuld vid en tidig ålder.

En sak de flesta ekonomiska experter är överens om är att college lån, både privatpersoner och federalt stöd endast bör användas som komplement till andra former av ekonomiskt stöd, såsom Pell, stipendier och arbete /studieprogram. Många av dessa program är utformade för att uppfylla alla eller nästan alla på en elevs undervisning, böcker och grundläggande boendeutgifter medan college. College Lånen är avsedda att fylla gapet mellan undervisning och faktiska uppehälle, främst livsmedel, transporter och andra personliga behov som inte täcks av bidrag och stipendier. Till skillnad från andra former av ekonomiskt stöd, men dessa college lån ska återbetalas efter examen eller frivilligt drog tillbaka college. En student kan behöva börja betala tillbaka college lån redan sex månader efter att ha lämnat en institution för högre utbildning, oavsett om han eller hon faktiskt har fått en akademisk examen eller har säkrat en intrade-nivå jobb.

Så ska du ta ut college lån för att finansiera din egen högre utbildning planer? Det beror ofta på hur mycket pengar som fortfarande tillgängliga efter andra ekonomiska stödprogram har tillämpats på dina viktiga college utgifter såsom undervisning och böcker. Vissa elever tycker att budgetering de återstående pengarna noga och dra nytta av arbete /studieprogram eller utanför campus sysselsättning, de har inget verkligt behov av att ta ut college lån för att tillgodose sina personliga behov. Andra, särskilt dem som deltar i dyra privata skolor, kan upptäcka att andra ekonomiska stödprogram inte ger tillräckligt med pengar för att uppfylla sina förpliktelser till skolan, så college lån blir en nödvändighet snarare än en lyx.

När det gäller personliga lån beträffar, federalt garanterade college lån är några av de fördelaktiga villkor som möjligt. Räntorna på college lån är generellt lägre än andra finansiella lån och låntagare som inte kan förmå sig att göra utbetalningar har ett antal uppskov och tålamod alternativ. En studerande anses ekonomiskt oberoende av ekonomiskt stöd standarder kan låna tusentals dollar genom college lån med en minimal kreditvärdighet och lite säkerheter. Om du behöver ytterligare pengar för att försörja dig och samtidigt gå på college, ta ut college lån är ett ganska enkelt sätt att eliminera finansiell stress samtidigt koncentrera sig på dina studier.

Ett av problemen med att ta ut college lån, dock är ansamlingen av stora personliga skulder innan du ens fått en nybörjar position inom ditt område av intresse. En student som arbetar för avancerad examen vid ett större universitet kan lätt ta ut tusentals dollar i college lån under en period av fyra år och glömma att alla dessa pengar är ett lån, inte ett bidrag. När den studerande akademiker, han eller hon skulle kunna slå till med en stor återbetalning av lån näbb och fortfarande inte har en inkomst stor nog att göra en full betalning. Om du funderar på en utbildning med en låg ingångslön, t. ex. socialt arbete eller fria konsterna fält, kan du överväga ditt behov av college lån. Åtminstone, bara låna den minsta belopp som krävs för att hålla kropp och själ tillsammans.

College lån är en bra idé så länge de komplement andra ekonomiska stödprogram . Beroende på kostnaden för undervisning, federalt garanterade college lån kan till och med vara en nödvändighet för vissa elever. Ta privata college lån bör endast ske efter att ha undersökt alla andra alternativ. College livet bör fyllas med sociala och underhållning upplevelser som inte finns i ett klassrum, men det bör också vara en tid att lära sig om vuxna ekonomiskt ansvar och fördelarna med att leva under en budget. College lån bör endast tas ut efter alla andra finansiella möjligheter har uttömts, eftersom återbetala dem kan ta en stor bit av en vuxen budget varje månad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.