Hur väljer jag en Make-Up Artist skolan?

Det finns fyra punkter att beakta när man väljer en make-up artist skolan: ackreditering, fakultet, specialiserade program och rykte eller rangordning. Denna typ av skola är vanligtvis organiserad i en stor gemenskap högskola eller kan vara en specialiserade program inom en teater konst skola. Efter avslutad make-up artist skola kan utexaminerade söka arbetstillfällen i teater och film industri. Make-up artister kan också skapa egna företag, med fokus på en viss tidsperiod eller specialeffekter.

Make-up artist skola är perfekt för människor som är naturligt kreativ, tycker om att arbeta med människor och är inspirerad att skapa regelbundet. Kandidater som rapporterar den största tillfredsställelse med make-up artist skolan är inriktad på en specifik karriär och är villiga att arbeta i en miljö där många timmar krävs. Make-up artist karriär är mycket beroende av den lokala underhållningsbranschen. Håll ett vakande öga på den nivå av aktivitet i denna sektor. När det droppar, börja leta efter andra städer för att arbeta i.

När du letar efter en make-up artist skola, kontrollera ackrediteringsstatus av skolan. En ackrediterad skola har granskats av en oberoende tredje part. Detta är särskilt viktigt för ett hantverk, som många arbetsgivare kräver personal film produktion har erkända kvalifikationer innan du anlitar dem. Kurser från ett ackrediterat skolan kan överföras till andra postgymnasiala institutioner och endast godkända skolor har möjlighet att erbjuda studenterna tillgång till stöd statliga program för studerande.

Granska kvalifikationer för den fakultet eller kursansvariga med omsorg. De flesta skolor post biografier deras kursansvariga på sina webbplatser. Granska informationen och leta efter både akademiska meriter och arbetslivserfarenhet. Make-up-artist är ett hantverk, så det är inte ovanligt att hitta instruktörer med mer arbetslivserfarenhet som akademiska certifiering. Dessutom har många lärare ta kurser inom vuxenutbildningen för att bli bättre instruktörer.

Titta efter särskilda program eller praktikplatser. Många make-up artist skolor har partnerskap med film-och TV-industrin, lokala teater och specialeffekter företag. Dessa anslutningar ger relevant, aktuell utbildning och möjligheter till jobb praktik. Dra nytta och lära sig så mycket som möjligt från dessa program. De kommer att ge möjlighet att göra viktiga kontakter och få referenser som kommer att vara mycket användbara i din anställning sökning.

rykte på skolan är mycket viktig när man väljer de bästa make-up artist skolan. Prata med make-up artister och producenter film för att få en känsla av det anseende som skolan. Fråga antagningen rådgivare att tala med tidigare studenter eller arbetsgivare. Se över sina kommentarer och titta på kvaliteten på arbete som dessa akademiker i filmer, TV-program och produktioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.