Hur väljer jag det bästa fysik skolan?

Samtidigt väljer de bästa fysik skolan kan vara ett personligt beslut finns det flera faktorer att beakta vid jämförelse skolor. Grundlig forskning av skolans fysik-programmet är det första steget. Programmet kan vara inriktade på specifika yrken, eller kan det vara en enkel översikt studieprogram. Personer som vill ha en fysik grad bör leta efter en skola med fasta program avsedda för att studier i första hand.

pedagogisk kvalitet och resultat är ofta en prioritet när man väljer fysik skolor. Närmare bestämt till den tid en examen och placering bland studenter är viktigt. Arbetsförmedling kan finnas med i detta beslut. Enskilda individer vill fråga om framgångar och doktorsexamen i skolans alumner. Är akademiker såg positivt på till anställning som postdok, t. ex. forskare?

Fakulteten för fysik skolan bör också övervägas. Fakultetens utbildning, prestationer och sysselsättning historia kan ange vilken typ av utbildning som kommer att erhållas. Du kanske vill intervjua flera av de främsta lärarna att få en god förståelse av kursen arbete och lärarens bakgrund.

När lära sig mer om fysik högskolan, kan blivande studenter vill också att överväga undervisning och kostnader. Du bör överväga om dessa är i linje med vad du kan betala eller erhålla stöd för. Du kan behöva lära sig mer om finansiering och studiestöd också. Får doktorsexamen mottagare får stöd av gemenskap eller assistenttjänst? Ställa frågor om antalet stipendier anläggningen erhåller kan också vara till hjälp att välja en fysik i skolan.

I slutändan välja rätt skola kan komma ned till välja en fysik program som kommer att godkänna din ansökan. Många av dessa skolor har höga grundutbildningen selektivitet, som bygger på matematik SAT och Verbal lör betyg. Om anläggningen har en liten procentandel av de sökande antagits till grundutbildningen skolan, kan detta medföra en mer omfattande och snabbare utbildningsnivå. Förhållandet mellan elever att lärarna är också en viktig komponent.

Helt enkelt lära vilken typ av fysik kurser eller klasser erbjuds inte tillräckligt för att göra ett bra beslut om de bästa fysik skolan för dig. Snarare en djupgående studie av fysik-programmet är bäst, eftersom det ger en inblick i vad studenten kan förvänta sig när de registrerar i anläggningen. En fysik skolan kan tillhandahålla denna information på deras hemsida eller så kan man få genom att intervjua med skolan administratörer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.