Hur väljer jag det bästa fotvård skolan?

fotvård är en specialiserad läkare med avancerad eller forskarutbildning för att få en examen som kan kallas en doktorsexamen, DPM (läkare podiatric läkemedel) eller Pod. D (fotvård doktorsexamen). Även om detta yrke är djupt oroad för medicinsk behandling av åkommor av fötter, vrister och allt från knäet ner, är det inte samma sak som att få en MD grad. De flesta specialister inom medicin har utbildats i sekventiell nivå för att göra de mest grundläggande medicinsk vård till de mest avancera i specialitet. Podiatrister kunde inte sätta upp en allmänläkare praxis om de väljer, eftersom de inte är läkare, eftersom detta begrepp avses normalt. Det är viktigt att förstå eftersom det kan bestämma sökvägen till den person som tittar på fotvård skolor: gå fotvård skola i stället för vårdlinje, eller delta i läkarutbildningen och sedan specialisera sig som en ortoped, som också utbildas för att behandla fötter störningar.

En av frågorna i valet en fotvård skolan är att det inte finns så många av dem. I länder som USA, finns det bara nio i dag. Väljer de bästa fotvård skolan kan komma ner till plats i USA. Skolorna är belägna i Arizona, Kalifornien, Florida, Iowa, Illinois, New York, Ohio och Pennsylvania. Periodvis nya skolor läggs till. Det finns några podiatric skolor i Karibien, men de som planerar en praxis i USA kommer att vilja gå i en skola som är ackrediterat av rådet den Podiatric medicinsk pedagogik.

I samtliga fall kan man förvänta fotvård skolan till senaste fyra åren och vara en kombination av intensiva studier i de två första åren, ungefär i nivå med Medical School studier, och därefter två års praktik, externship och praktik. Verkligen, de praktiska detaljerna om vart man vänder sig kan bero på vilka skolor är närmast, vilka skolor som är mest beundrad av den person som ansöker och som skolor acceptera sökanden. Eftersom det finns så få, att få i kan vara konkurrenskraftiga.

Ett annat val människor har om de vill göra specialitet praxis på fötterna är att gå till läkarutbildningen och sedan specialisera sig på ortopedi. Detta är naturligtvis en längre väg, men det finns många fler medicinska skolor att delta och mer ortopedisk residens. Det är dock ortopedi inte begränsad till vård av fötterna. En ersättare val kan finnas tillgängliga inom vilket legitimerade läkare gäller fotvård skolan istället för att göra en ortopedi specialitet. Detta kommer att ta ungefär lika lång tid som läkarutbildningen och specialitet, även om vissa fotvård skolor våg det första årets studier om läkarutbildningen studier senare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.