Hur väljer jag det bästa ekologi kurs?

Ekologi är läran om organismer och hur de interagerar med sin omgivning. Med ett så brett studieområde, besluta var man skall börja kan vara ett svårt val. Välja i vilket område att göra intensiv forskning kommer sannolikt ett beslut som kan skjutas upp till allmän kunskap förvärvas, men det är aldrig för tidigt att börja tänka på en framtida karriär.

Om en elev inte har någon bakgrund helst inom området, kan en allmän biologi eller ekologi naturligtvis vara det bästa valet. Dessa grundläggande kurser, som finns på universitet eller Community College, ger studenten en bakgrund i de metoder och tekniker som används av ekologer för att utföra sitt arbete. Eleverna kommer troligen lära sig den vetenskapliga metoden för att testa och få möjlighet att göra en del laborationer. Med en grundläggande ekologi Kursen kan hjälpa en elev att avgöra om hans eller hennes intresse när det gäller mer än tillfällig. Om en student beslutar att fortsätta sitt intresse med en mer avancerad ekologi Kursen kan bli nästa steg.

Ekologi är ett enormt område med många specialistområden. Eleverna kan välja att fokusera på ekologin i ett särskilt ekosystem, som t. ex. marin ekologi eller sötvatten ekologi. Varje universitet med en bra science-programmet kommer sannolikt erbjuda en ekologi kurs som passar alla intressen. Dessutom kan eleverna välja att ta sommarjobb gör inom forskning eller praktik som syftar till att hjälpa dem att lära sig mer om sina specialiteter.

En bra ekologi Kursen kommer sannolikt även laboratoriet eller fältarbete. Förutom grundläggande teoretiska kunskaper och behandlingen bör en student söka en ekologi kurs som ger dem praktisk kunskap och ytterligare tester deras analys av data kunskaper. Innan skriva in sig i en viss kurs, kolla med instruktören att se hur mycket lab tid eller fältprojekt kommer att krävas för klassen.

För dem som är intresserade av historia i fältet, att kontrollera college kursbeskrivningar se om en klasser erbjuds i historien om biologi eller ekologi. Även lära sig mer om arbetsvillkor och betydelsefulla upptäckter av tidiga forskare kan vara fascinerande, kan det ge värdefull information till seriös student. Genom att studera historia om ekologi, kan en student ha bättre möjligheter att memorera och därför använda viktiga teorier och tekniker som banade väg för tidig forskare.

Med en ekologi Kursen kan vara första steget till en givande karriär inom vetenskaplig forskning och upptäckter. Eftersom miljöpartister studera såväl organismer och deras miljö, de är viktiga för att fastställa hälsa arter, ekosystem och planeten. För vetenskapligt sinnade personer som vill inrikta sin karriär på bevarande och miljö, en ekologi Kursen kan ge dem de verktyg de behöver för att förändra världen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.