Hur väljer jag det bästa VVS-programmet?

VVS står för värme, ventilation och luftkonditionering, och hänvisar till det system med ugnar, köldmedier och kanalsystem i bostäder och byggnader som används för uppvärmning och nedkylning rum. Varm eller kall luft är i allmänhet pressas genom ventiler i varje rum och kontrolleras av en central termostat för att luften i byggnaden vid en viss temperatur. De yrkesverksamma som installerar sådana system är mycket kompetenta och utbildade personer, i allmänhet hade gått igenom en viss utbildning och licensiering.

De individer som är intresserade av att erhålla tillstånd i VVS-installation bör söka efter det bästa VVS-programmet i sitt område. Att hitta rätt skola är viktigt eftersom kunskaper som lärs ut i klassrummet kommer att påverka kvaliteten av utfört arbete på fältet, samt vilka jobb som är tillgängliga för akademiker. När det gäller en VVS-programmet är det viktigt att hitta en skola som erbjuder verkliga världen träning med professorer som har erfarenhet inom området.

Gula Sidorna eller annan katalog borde ha listor över lokala skolor. Om det finns några skolor som är specialiserade på detta område, kan de under "VVS". Annars skolor som erbjuder kurser i detta kommer troligen att visas bland alla andra universitet och högskolor. Tekniskt och högskolor är ofta de bästa ställena att börja, men karriär center kan också erbjuda lämpliga kurser.

potentiella studenter bör göra en förteckning över de skolor som kan vara bra kandidater. Sedan bör varje skola kallas eller mailas att ta reda på om det ger en VVS-programmet. Detta bör begränsa listan till endast ett fåtal skolor. Av de som återstår ytterligare forskning behövs för att hitta den bästa VVS-program för varje elev. Tala med en student rådgivare från varje högskola eller skola om VVS-program den erbjuder. Denna person bör vara kunnig om alla kurser som erbjuds av skolan, samt den potentiella arbetsmarknaden i området.

Viktiga saker att ta reda på är programmets totala kostnader, längden på programmet, och klass scheman. Detta garanterar att alla schemakrockar kan utarbetas i förväg. Till exempel de som har barn eller heltid kan behöva natt eller helg klasser. Om skolan inte uppfyller dessa behov, då kan tas bort från listan.

För att VVS-programmet är det bästa en, är det en bra idé att tala med professorer eller lärare som undervisar i kurser. Ställa frågor om deras erfarenhet inom området, och vad en student kan förvänta sig av VVS-programmet i stort. Också, få information om framgångsrika arbetssökande efter examen från kursen och jämföra detta antal till andra skolor i samma område. Tidigare studenter och arbetsgivare är också bra resurser för att få in information om vem som är hyra, vilka elever som anställts, och vad ett program har att erbjuda över en annan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.