Hur väljer jag det bästa Kulinariska skolan?

Välja det bästa kulinariska skolan är det viktigaste första steget du kan ta i din karriär. Ta sig tid att se en Culinary Institute är ett passa bra för din personlighet är mycket viktig. Även om en kulinarisk skolan har ett stort program, måste du se till att det är en bra passform för dig och din personlighet eller du kanske inte att lyckas.

att välja den bästa kulinariska skolan, bör du först bestämma dina mål. Detta kommer att hjälpa peka i rätt riktning. Vill du öppna ditt eget bageri eller restaurang, starta ett cateringföretag, eller arbeta som kock i någon annans restaurang? Eller vill du bara vill förbättra dina kunskaper om matlagning? Tänk på särskilda typer av kök du njuta av matlagning, och vilken typ av mat du vill laga mat i din karriär.

Nästa överväga kostnaderna och plats. Bestäm på framsidan hur mycket du är villig att spendera på en utbildning, hur länge av en utbildning du önskar, och där du är villig att leva. Du kan välja att få ett intyg eller en associerad examen från en kulinarisk skolan, vilket tar mindre tid och pengar än om du får en kandidatexamen eller en magisterexamen. Var säker på att den kulinariska skolan är ackrediterad. Det finns gratis sökningar på nätet som berättar för dig om en viss skola är godkänd eller inte. Tänk på att stipendier och ekonomiskt stöd finns också några kulinariska skolor.

Det är nu dags att börja titta på skolor närmare. Forskning hur Undervisningen, och hur mycket praktisk erfarenhet du får. Beakta även den studerande till fakulteten förhållandet och den allmänna klasstorlek, att se hur mycket en-mot-en instruktion du får. Ställa frågor om anställning betyg för akademiker, och om skolan erbjuder externships för verkliga världen erfarenhet i en restaurang miljö. Gör dig medveten om eventuella krav att gälla för Culinary Institute.

Det är viktigt att besöka kulinariska skolan personligen att se lokaler och träffa några lärare och andra studenter. Den ger dig en bättre idé om du kommer att passa in och om man skall delta skolan kommer att hjälpa dig att nå dina karriärmål. Om du väljer att inte närvara kulinariska skolan, är ett annat alternativ att ta matlagningskurser. Dessa kommer inte att ge någon typ av intyg eller examen, men vi kan hjälpa dig att förbättra din allmänna kompetens att kanske göra dig mer redo att delta i en mer formell programmet i framtiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.