Hur väljer jag det bästa Geologi skolan?

Välja en geologi skola kräver viss grundforskning. Det knytnäve steg mot att hitta rätt geologi skolan är att ta en närmare titt på tredje part skolan ranking. Även om skolan ranking inte bör vara helt förlita sig på kommer de att ge en skola insikt. Skolan ranking bygger på ett antal faktorer såsom akademiskt värde, program styrka och professor expertis.

Leta efter ranking som inkluderar yttrandena från tidigare och nuvarande program studenter. Ofta är dessa recensioner är opartisk, och de kan räkna upp en hel del användbar insiderinformation. När ett fåtal geologi skolor har valts från en lista med ranking, är nästa steg att bestämma institutionens värde en geologi skola.

Geologi eleverna tillbringar en stor del av sin tid nära samarbete med en handledare. Därför bör institutionens handledare granskas kritiskt. Akademiker som har uppnått framträdande plats i områdena geologi är väl värda en andra titt. I själva verket är det inte ovanligt för studenter att grunda ett yttrande från en geologi skola helt på akademisk personal.

Ändå kan även skolor som anställer toppen akademiker ofta vara vilseledande program-vis. Ta en närmare titt på skolprogram för att se vilka typer av kurs erbjuds. Geologi studenter kräver ofta en hel del praktisk erfarenhet för att excellera inom geologi. Både studerande på alla nivåer tillbringar ofta sommarsemester som arbetar inom områdena geologi vid sidan av lärarna. Alltså program som är strikt lärobok bygger kanske inte idealisk för studenter som söker en önskvärd situation efter examen.

Förutom att upptäcka en väl avrundad skolan, är det också viktigt att tänka på skolor som erbjuder specialiserade program. Vissa geologi inriktningar omfattar ekonomiska geologi, Teknisk geologi, geofysik, geokemi, geokronologi, marin geologi, paleontologi, petroleum geologi, vulkanologi, och många andra. Elever som utmärker sig i en särskilt geologiska området har ofta en bättre chans att få ett eftertraktat läge efter examen.

Slutligen, tänk på placeringen av geologi skolan som behandlas. Vissa skolor är bättre beläget än andra, eftersom akademiker ofta kommer att få befattningar inom geologi fältet direkt efter examen. Alltså att besöka en skola som är omgiven av professionella möjligheter kan vara mödan värt. Andra saker att tänka inkludera den studerande till fakulteten förhållandet av en skola, och om inte skolan i fråga har ett program arbetsförmedling. Sammantaget gäller för en geologi skola som har alla viktiga spårämnena är idealiskt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.