Hur väljer jag det bästa Agera kurser?

Oavsett om du är intresserade av att följa fungerar som en hobby eller karriär, är det första steget mot att välja det bästa egenskap kurser för att definiera dina motiv för att studera skådespeleri. När du har fastställt exakt vad du hoppas få ut av de båda kurserna, nästa steg är att fråga familj, vänner och kollegor om de kan rekommendera någon som agerar klasser eller program som matchar din beskrivning av vad du letar efter. Slutligen, när du har fått ett fåtal leder, det sista steget är att göra lite bakgrund forskning om båda kurserna och deras instruktörer, för att garantera att de är kända och har en solid, pålitlig meritlista.

Om du är intresserade av att följa i egenskap av en hobby, det finns några frågor man kan ställa sig för att hitta den bästa egenskap kurser som passar dina behov. Till exempel: är ni intresserade av att träffa nya människor? Om så är fallet kurser på ett lokalsamhället teatergrupp inte kan ge dig en så stor grupp av nya sociala kontakter som tillförordnad kurser som erbjuds av en storstad talang agentur eller högskolan. Om du är intresserad av att studera båda för att du vill driva det som en karriär, måste du bestämma i vilket medium du vill utföra, vare sig det är levande teater, film eller TV.

De som gör karriär i teater handlar ofta tar en kombination av lokala kurser gemenskap teater och agera kurser på högskolor och universitet, som ibland erbjuds som del av en kandidatexamen program i konst. De som är intresserade av att agera professionellt för TV och film i regel är mer dras till båda kurser som erbjuds av talang organ, eftersom de erbjuder mer kommersiell tips för landning handlar spelningar jämfört med intensiv fokusering på båda tekniker studeras i teatern.

Be medarbetare om de kan rekommendera någon egenskap kurser som kan passa dina behov kommer inte bara ge dig potentiella kunder, utan också hjälpa dig att rensa bort alla kurser med ett negativt rykte huruvida de kurser erbjuds av en lekstuga, teater, byrå, högskola eller universitet, höra andras framgångar eller skräckhistorier om kurserna kan ge dig mer information än deras hemsida och reklammaterial. Med detta sagt, kolla in den officiella hemsidan för den organisation som erbjuder de båda kurserna är också viktigt i urvalsprocessen, förutom att forska lite om instruktörens agerar erfarenhet och referenser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.