Hur kan jag bli en Wildlife Photographer?

att bli en bra djurliv fotograf måste du utmärkt kamera redskap, skicklighet, tålamod och tur. Du måste vara bekväm i naturen, och kan komma in svårt att få tillgång platser där du kan få tillgång till de djur man vill fotografera. Det är lättare att bli en Wildlife Photographer om du bor i ett område där du har möjlighet att se många olika typer av vilda djur, annars måste du reser ofta för att fotografera.

Som ett Wildlife Photographer, är du sannolikt att spendera merparten av din tid på att vänta på en viss plats där du kan se djur. När de visas, det liknar jakt-du bara har en liten tid att få fotografier som du vill ta. Snart kommer djuret avrinning, speciellt om det platser du försöker ta sitt foto.

I vissa fall kan vara ett djur fotograf vara ett farligt yrke. Detta gäller särskilt om du är intresserad av att ta bilder av rovdjur som björn eller varg. Generellt svartbjörnar är säkrare att fotografera än grizzlybjörnar eller isbjörnar, vilket kan bli mycket aggressiva. Men vill du inte lägga dig i en utsatt position om du inte vet exakt vad du gör som ett djur fotograf.

Några av de enklaste typer av vilda djur att skjuta som en Wildlife Photographer är fåglar. Genom att sätta en fågelbordet i din gård har du chansen att se flera olika arter av fåglar, och att ta sina fotografier. För små djur som fåglar, och när du tar bilder på avstånd, kan det vara bra att använda ett teleobjektiv som förstorar bilden. En professionell Wildlife Photographer har ofta tusentals dollar värt av dyra kamerautrustning och linser.

Vissa djurlivet fotografer skjut inte i vilt tillstånd alls, men på spel gårdar eller naturreservat, där de fortfarande kan tillgång till djuren utan hinder. Andra skjuta på djurparker, där de ibland kan få särskilda går att gå in i djurutrymmen.

Det är mycket svårt att bli en framgångsrik, hög betalas djurlivet fotograf. Några av de bästa i världen arbetar med den berömda tidskriften National Geographic , och många gör vinst genom att sälja kalendrar featuring sitt arbete. Det kan dock vara en rolig och spännande strävan att göra av hänsyn till njutning, om du inte är bekymrad över att göra en levande från dina fotografier.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.