Hur kan jag bli en Forensic patologen?

Ett ökande intresse för brottsutredning hos allmänheten har lett till ett större antal individer som är intresserad av att bli en rättsmedicinsk patolog eller medicinsk examinator, och studera organen att bestämma deras dödsorsaken. Forensic patologi är en del av den större patologi disciplin. Patologer analysera blod, vätska och vävnadsprover, titta på tumörer och andra onormal tillväxt avlägsnas från den mänskliga kroppen, och ibland kan välja att specialisera sig på obduktioner och kropp undersökning. Karriären är utmanande men givande, men en varning, de flesta praktiserande läkare som tyder på att det viktigaste kravet för en rättsmedicinsk patolog är en stark mage.

Om du är intresserad av att bli en rättsmedicinsk patolog och du är i gymnasiet, fokusera på att få en väl avrundad naturvetenskaplig utbildning. Du kan också välja att ta främmande språk valfria, och klasser om andra kulturer, så att du kommer att få en bättre förståelse för dina patienter. I college, försök att få en väl avvägd utbildning som inkluderar humaniora och klasser vetenskap, och om du kan, ta lite psykologi. Förutom att arbeta med organ, en rättsmedicinsk patolog måste också kunna interagera säkert med allmänheten och i domstol, så att få en väl avrundad utbildning är en utmärkt idé.

Som en kandidat för en karriär som rättsmedicinsk patolog, plan på att ta anatomi, patologi och fysiologi your fyra years av läkarutbildningen. Du kan också vara berättigad att kriminaltekniska patologi tillvalsämnen på vissa medicinska skolor, särskilt de som har rättsmedicinsk antropologi avdelningar. Om du kan, arbeta åtminstone kortfattat som praktikant på kontoret av en rättsmedicinsk patolog, så att du kan se om arbetsmiljön är rätt för dig. Plan på att tillbringa ytterligare fyra år som en kriminalteknisk patologi praktikant efter vårdlinje, under vilken du lär dig att analysera vävnadsprover, hur man ska hantera etiska frågor som kommer att uppstå och hur man kan vittna i domstol. Efter en kort rättsmedicinsk praktik och prov ombord kommer du att kunna öva.

I stadsområden kommer du att tillbringa förmodligen mest av din tid i labbet, som en del av en rättsmedicinsk patologi team. I mer lantliga regioner kan du också gå ut på plats för att intyga att ett offer är döda och samla kroppen. Många glest befolkade områden har en en person coronern kontor, och den rättsmedicinska patologen för personal, kommer du att hantera insamling och förfaranden för obduktion, samt domstol vittnesbörd för alla misstänkta dödsfall i regionen. Du kanske också är skyldig att resa till olika platser som en del av ditt jobb, så var beredd på en massa tid på vägen.

Som en rättsmedicinsk patolog, kommer du att undersöka organ i ett brett rad tillstånd, färska mordoffer till nedbrutet organ. Du måste ha en skarp blick för synpunkter, eftersom små detaljer kan vara mycket viktigt, tillsammans med en vilja att ta itu med stressiga och obehagliga situationer. Dessutom måste du ha bra folk färdigheter, eftersom du kommer att övervaka en kontorspersonal, behandlar upprörd allmänheten, och vittnade i rätten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.