Hur hittar jag Inredning och Design sysselsättning?

hitta inredning sysselsättning kan vara konkurrenskraftigt, men det är säkert möjligt. Det finns många olika typer av arbetsgivare som anställer inredare på alla nivåer. Inredning sysselsättningsmöjligheter finns ofta hemma inredning butiker och kryssningsrederier fartyg samt med inredning och arkitektur företag.

arkitektfirmor täcka ett brett spektrum av specialiteter från hem till hotellet design. För formgivare med en passion för arkitektur, hitta inredning arbete som tillåter dem att arbeta med arkitekter och nya byggnaders utformning skulle kunna vara en bra passform. Kontakta lokala arkitektonisk design företag och anordna möten med arkitekter skulle kunna leda till anställning vid ett företag. Inredningen kandidat bör vara beredd att visa portfölj prov på hans eller hennes designarbete som skulle vara en bra matchning med den typ av mönster företaget är mest känd för att skapa.

Letar du efter inredning anställning på interiör design företag kan vara en särskilt bra idé för junior eller mellanliggande formgivare, som många av dessa företag ägs av en erfaren inredningsarkitekt som behöver assistenter. Handledd timmar behövs för att få certifiering som en inredningsarkitekt och arbetar för en certifierad inredningsarkitekt kan vara ett bra sätt för obestyrkta designers för att få de timmar som krävs för att kvalificera för certifiering examen. Specialty inredning företag, t. ex. anpassade draperi butiker eller kontor företag interiör, kan erbjuda en idealisk arbetsmiljö för inredningsarkitekter som vill specialisera sig på ett visst designområdet.

Det är viktigt för inredningsarkitekter fundera om vilken typ av arbetsgivare skulle vara intresserade av deras färdigheter. Denna övning kan hjälpa de som söker inredning anställning tror bortom det uppenbara företag att de flesta inredning Nygrader gälla och därmed minska deras konkurrensen. Till exempel kryssningsfartyg linjer hyra formgivare att arbeta med nya båtar eller förnya inredningen av äldre kryssningsfartyg.

inredningsprylar butiker varierar i stil och punkterna pris och hitta rätt matchning för en inredare och sedan arrangera portfölj intervjuer på dessa butiker kan vara ett bra sätt att garantera heltid inredning sysselsättningen. Retail-baserade inredningsarkitekt jobb kräver designers att vara goda kommunikatörer och säljare samt visa förmåga att designa för olika typer av kunder. Inredare som jobbar på heminredning butiker i princip konsulter och måste förstå hur man designar med butikens sortiment i åtanke.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.