Hur får jag personlig tränare certifiering?

Det finns många lediga jobb att hjälpa andra förbättra sin hälsa, och en personlig tränare, som ibland kallas en tränare eller motion tränare, är bara en av dem. Personliga tränare är naturligt driven och bör vara bra på att motivera andra på ett omhändertagande, tålmodig och bestående sätt. Goda sociala färdigheter samt en god kondition är i allmänhet också nödvändigt drag. Den som vill bryta sig in på personlig träning inte behöver vara väl musklad, men bör leda en hälsosam livsstil för att motivera och inspirera sina kunder.

En personlig tränare måste skaffa en utbildning på området, allt från två till fyra år som erbjuds av högskolor, skolor handel och universitet, eller i vissa fall, workshops ges av ackrediteringsorgan. Ju mer utbildning en person får, desto mer sannolikt är det att få personlig tränare certifiering och bygga en bra kundbas. En god kunskap om motion fysiologi är grundläggande för arbetet, liksom kunskaper i anatomi och allmän fysiologi. Fortbildning för att hänga med de senaste idéer och metoder rekommenderas för alla personliga tränare.

Människor söker personliga tränare för en rad olika skäl och på grund av detta finns det många som intygar föreningar. En person som vill uppnå personlig tränare certifiering kan vara bra att välja ett område av befolkningen att arbeta med, eller arbeta med alla områden. En personlig tränare kan specialisera sig på idrottsmedicin, eller arbeta med dem som har skador eller sjukdomar, till exempel. En annan tränare kan välja en mer allmän väg och söka arbete på ett gym, eller bli egenföretagare och driva eget företag.

Personlig tränare certifiering erhålls genom en ackreditering organisation. Den amerikanska rådet idrottsmedicin och American College of Motion är bara två exempel. För dem som söker arbete utanför USA, är Internationella Fitness Professionals organisationen anses vara en av de främsta ackreditera organ.

Människor med en personlig tränare certifiering kan hitta jobb i en mängd olika inställningar. Kryssningsfartyg och företagskontor kommer ofta att anställa ackrediterade personliga tränare att arbeta med sina kunder eller anställda. Majoriteten av personliga tränare, men arbetar i ett gym eller starta ett litet företag för sig själva. Utbildning en klient i sitt eget hem är ett annat populärt alternativ, så många människor som vill ha en personlig tränare är alltför självmedvetna att delta i ett gym och skulle vilja att individuell uppmärksamhet och integritet att den här inställningen ger.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.