Hur får jag en marinbiolog utbildning?

marinbiologer är skickliga forskare som studerar saltvatten organismer och ekosystem. De får arbete inom området, kamning stränder, dykning, eller tillbringat mycket tid på fartyg för att studera djur och växter i deras naturliga livsmiljöer. Forskare genomför också laboratorieundersökningar av prover av marint liv att lära sig om mikroskopiska processer och samspel. Ett omfattande, praktisk marinbiolog utbildning är nödvändigt att arbeta i komplexa område. En person som vill driva en marinbiolog utbildning bör forskning högskolor som erbjuder program på vetenskap samt undersöka internship möjligheter vid universitet, privata forskningsinstitutioner och myndigheter.

En prospektiv marinbiolog kan bedriva en fyra-årig kandidatexamen vid ett ackrediterat universitet, som huvudämne i biologisk vetenskap, vattenlevande biologi eller marinbiologi. De flesta studenter ta föredrag och kurser laboratorium i ett antal olika ämnen, inklusive matematik, statistik, kemi, zoologi, botanik och marin forskning. Skolor som har filialer nära en kust erbjuder oftast de bästa programmen, eftersom eleverna ges möjlighet att uppleva förstahandsinformation området forskning.

En betydande del av en marinbiolog utbildning kommer utanför klassrummet i form av praktik och forskningsprogram assistent erbjuds vid universiteten. Många marinbiologi studerande arbetar som assistenter i skolan laboratorier, akvarier, och lokala institutioner forskning och samtidigt fullfölja sin examen att lära sig om de olika verktygen och teknikerna för marin forskning jobb. De utgör ofta viktiga anslutningar med etablerade biologer, som kan erbjuda dem heltid, betalda positioner efter examen. Kandidatexamen innehavare har rätt att arbeta som assistenter i laboratorier och fältstudier, att hjälpa andra forskare samla in och analysera prover.

De flesta marinbiologer som vill bedriva oberoende forskning och studier design krävs för att få doktorsgrad i deras specialitet, som brukar ta tre till fyra års ytterligare studier efter kandidatexamen program. Doktorander tillbringar vanligtvis en avsevärd tid att bedriva forskning med ett team av andra elever och lärare i universitetets laboratorier. De kan åläggas att utforma och genomföra självständiga projekt för att uppgradera.

Efter avslutad en formell marinbiolog utbildningsprogram, en person normalt gäller för stipendium befattningar vid privat forskning företag, myndigheter, ideella miljöorganisationerna eller universitet. En karl samarbetar med etablerade forskare, plocka upp tips och information, skriver bevilja förslag, insamling fältprov och utföra experiment. Efter ett till två år, karlar som har visat lovande resultat i allmänhet tilldelas möjlighet att arbeta självständigt på nya projekt och studier. En forskare är marinbiolog utbildning spänner över längden på hans eller hennes karriär, det är viktigt att hålla dig uppdaterad på de senaste tekniska framstegen och genombrott forskning i syfte att utföra ett meningsfullt arbete.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.