Hur får jag en examen Motion vetenskap?

Det finns fyra krav för att få en examen övning vetenskap: uppfyller tillämpningskriterierna, välj lämplig skola, betala avgiften, och fyll i undervisningen. En övning examen är tillgänglig från ett begränsat antal universitet. Denna typ av examen är teoribaserad, med fokus på sambandet mellan aktivitet och hälsa. En forskningsintensiva studieområde, är motion vetenskapen en kombination av fysiologi och idrottsmedicin.

För att kunna godtas i en övning vetenskap examen, finns det särskilda program kriterier som måste uppfyllas. Sökande skall ha skaffat gymnasiet kurser i mänskliga biologi, avancerad matematik och engelska. Det finns två nivåer av utbildning finns på detta område: kandidat-och magisternivå. Den kandidat nivå programmet kan eleverna välja utöva vetenskapen som en större eller mindre när du fyller i en kandidatexamen.

på forskarnivå kan eleverna fylla i en master-eller doktorsexamen. Antagning till dessa program bygger på märken och kurser kompletteras på bachelor-nivå. Eleverna uppmanas att tala med professorer och antagning rådgivare om dessa program innan du ansöker.

När man väljer en skola för en övning examen är det viktigt att se över tre huvuddelar: rykte, bredd programmet erbjudanden, och internship möjligheter. En skola med ett gott rykte har ägnat mycket pengar, tid och resurser för programmet under en period av år. Titta på kvalifikationer professorer, deras specialområden och forskning. Granska de senaste publikationer i samband akademiska tidskrifter och tidningar för att lära sig mer om deras filosofier och tillvägagångssätt. Läs skolans hemsida för detaljerad biografier.

Praktik och kooperativa arbetstillfällen placering är avgörande för att få värdefull erfarenhet. När du väljer en skola, kan detta vara den viktigaste punkten att överväga. Motion vetenskap är ett forskningsintensivt program och studenter ska kunna gå med i ett forskningsprojekt i viss kapacitet av det andra året av studien.

En övning examen är samma undervisning som alla andra fil kand-examen. Prata med din akademiska rådgivare om stipendier, studielån, stipendier och bidrag för att minska denna kostnad. Det är viktigt för elever att utforska karriärmöjligheter finns efter avslutad kandidatexamen. Detta är en viktig punkt att beakta vid val av ett program som är forskningsintensiv. De flesta arbetstillfällena inom detta område kommer att kräva forskarutbildning.

kurser i övning-examen är indelad i två strömmar: teori och tillämpning. Teorin-baserade kurser inkluderar en betydande del av människans anatomi, fysiologi, avancerad biologi och fysik. Ansökan ström ger kurser i psykologi, möte med forskningsområden eller kunder, och beteende strategier modifiering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.